De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom. indien de huidige markt nog 5% inboet is de trendommekeer een feit de grafiek in bijlage wil mij nog eens stout uit de hoek laten komen : sedert.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom. indien de huidige markt nog 5% inboet is de trendommekeer een feit de grafiek in bijlage wil mij nog eens stout uit de hoek laten komen : sedert."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom

2

3 indien de huidige markt nog 5% inboet is de trendommekeer een feit de grafiek in bijlage wil mij nog eens stout uit de hoek laten komen : sedert de crash 1929-1932 herkennen we 2 stijgende trendkanalen, afgewisseld met een horizontale afkoelingsperiode 60-80; – je leest het goed : " twintig jaar "; als het voorbije trendkanaal, zoals bovenbeschreven, 5% onder zijn steunlijn (huidige koersen) valt, wat dan ?? – dan was de technologiezeepbel, de nine-eleven-ramp geen oorzaak, maar een aanleiding om een horizontaal kanaal in te zetten, vergelijkbaar met de periode 60-80, zwalpend tussen : Dow Jones 10.000-14000 AEX 300-500 DJ Euro STOXX 50 2.500-4.500 – vijf jaar van dat kanaal hebben we dus reeds gehad ! sorry jongen, een heruitgave van de stijging 40-60 en 80-00 zal voor de (klein-)kinderen zijn ! kan je daar niet mee leven ? dat is jammer ! wil je daar mee omgaan ?€ klinkt al verstandiger actief beleggen & trading €in die range kan goed renderen

4

5

6

7

8


Download ppt "Welkom. indien de huidige markt nog 5% inboet is de trendommekeer een feit de grafiek in bijlage wil mij nog eens stout uit de hoek laten komen : sedert."

Verwante presentaties


Ads door Google