De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting

Verwante presentaties


Presentatie over: "TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting"— Transcript van de presentatie:

1 TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting

2 Importeren Biztax-bestand
U kunt Biztax-bestanden eenvoudig in TaxMate importeren. First maakt dan automatisch een dossier, periode en document aan. Zo kan u zeer vlot overschakelen van een ander pakket naar TaxMate!

3 Dossierstructuur Al uw dossiers, periodes en rapporten worden weergegeven in een handige en overzichtelijke boomstructuur

4 Navigatie Tabbladen om naar de verschillende onderdelen te navigeren
Boomstructuur van de aangifte Hyperlinks naar de gerelateerde velden

5 Zoekfunctie Met de zoekfunctie kan u in de aangifte een bepaalde code of beschrijving zoeken U krijgt een handig overzicht van alle verschillende hits van waaruit u rechtstreeks naar het relevante veld kan verder klikken!

6 Real-time berekening De berekening gebeurt in real-time: zo kan u handig simuleren welke invloed bepaalde bewerkingen hebben. U weet ook meteen welk bedrag u moet betalen of kan terugvorderen.

7 Real-time controles De controles worden ook in real-time weergegeven; zo weet u direct welke aanpassingen u nog dient te maken Via de linkicoontjes kan u direct naar het relevante veld in de aangifte navigeren

8 Afdruk U kan de aangifte en/of de berekening voor eigen gebruik afdrukken. U kan ervoor kiezen om enkel de ingevulde secties of het hele formulier af te drukken.

9 Elektronische indiening
U kan ervoor kiezen om één Biztaxbestand aan te maken of om een aangifte toe te voegen aan de enveloppe Na de controles kan u een Biztaxbestand aanmaken dat u kan indienen bij de FOD Financiën

10 Enveloppe-aangifte Met de enveloppe-aangifte kan u tot 25 aangiftes in één Biztaxbestand aanmaken en indienen!

11 Automatische vergrendeling
Na het aanmaken van een Biztaxbestand worden uw documenten automatisch vergrendeld; zo is er nooit een ongewenst verschil tussen de ingediende data en de data in TaxMate!


Download ppt "TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting"

Verwante presentaties


Ads door Google