De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

First! Quick demo tour.

Verwante presentaties


Presentatie over: "First! Quick demo tour."— Transcript van de presentatie:

1 First! Quick demo tour

2 Dossierstructuur U krijgt een duidelijk overzicht van de dossiers met bijhorende boekjaren en rapporten.

3 Importeren XBRL-bestand
U kunt XBRL-bestanden eenvoudig in First importeren. Dit houdt in dat First automatisch een dossier, een boekjaar en een rapport aanmaakt. Dé manier om uw dossiers over te zetten van een ander jaarrekeningenpakket naar First!

4 Navigatie Er zijn verschillende manieren om doorheen de jaarrekening te navigeren. Opzoeken via code NBB. Hyperlinks tussen balans, resultatenrekening en toelichting. Tabbladen Boomstructuur

5 Afronden & delen door duizend
U kunt eenvoudig omschakelen tussen decimalen en afgeronde getallen. Met één muisklik kunt u de jaarrekening afronden.

6 Controles uitvoeren Naast de controles van de Nationale Bank voert First ook bijkomende boekhoudkundige en vennootschapsrechtelijke controles uit.

7 Overzicht van de controles
Hier krijgt u een overzicht van de fouten en opmerkingen. Via hyperlinks kunt u rechtstreeks terugkoppelen naar de rubrieken in de jaarrekening en onmiddellijk correcties uitvoeren. Het saldo van de formule wordt automatisch berekend.

8 XBRL-structuurcontroles
Hier krijgt u een overzicht van de fouten en opmerkingen. Via hyperlinks kunt u rechtstreeks terugkoppelen naar de rubrieken in de jaarrekening en onmiddellijk correcties uitvoeren. Het saldo van de formule wordt automatisch berekend.

9 Importeren proef- en saldibalans
U kunt de proef- en saldibalans importeren vanuit de meeste boekhoudpakketten. Het spreekt voor zich dat u de gegevens ook manueel kunt invoeren.

10 Neerleggen op papier U kunt de namen en de hoedanigheden invoeren van de personen die de jaarrekening zullen ondertekenen. U kunt het “Aantal neergelegde pagina’s” en het “Aantal niet dienstige pagina’s” manueel ingeven of automatisch laten berekenen. U kunt selecteren welke pagina’s van de jaarrekening afgedrukt moeten worden.

11 Neerleggen op papier (2)
Met First Pro kunt u de jaarrekening afdrukken in 4 talen. Met First Lite kunt u afdrukken in het Nederlands en het Frans.

12 Digitale neerlegging in XBRL
Door op het icoontje te klikken, kunt u het XBRL-bestand aanmaken voor de neerlegging. U krijgt de keuze om de locatie en de bestandsnaam in te geven.

13 Financiële analyse Hier selecteert u de rapporten waarvan u de ratio’s wilt berekenen. U kunt kiezen in welke grootte-orde u de financiële analyse wilt uitvoeren.

14 Financiële analyse (2) U kunt aanduiden welke onderdelen van de ratioanalyse u wilt opnemen in uw rapport.

15 Financiële analyse (3) U kunt eenvoudig het voorblad van uw rapport aanpassen. U kunt het logo van uw klant invoegen en de naam en het logo van uw kantoor.

16 Financiële analyse (4)

17 Interne balans U kunt vanuit First de interne balans afdrukken.
U kunt 5 jaar met elkaar vergelijken.

18 Contact First is een product van Intersentia.
Intersentia nv Groenstraat Mortsel Tel Fax


Download ppt "First! Quick demo tour."

Verwante presentaties


Ads door Google