De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

First! Quick demo tour. Dossierstructuur U krijgt een duidelijk overzicht van de dossiers met bijhorende boekjaren en rapporten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "First! Quick demo tour. Dossierstructuur U krijgt een duidelijk overzicht van de dossiers met bijhorende boekjaren en rapporten."— Transcript van de presentatie:

1 First! Quick demo tour

2 Dossierstructuur U krijgt een duidelijk overzicht van de dossiers met bijhorende boekjaren en rapporten.

3 Importeren XBRL-bestand U kunt XBRL-bestanden eenvoudig in First importeren. Dit houdt in dat First automatisch een dossier, een boekjaar en een rapport aanmaakt. Dé manier om uw dossiers over te zetten van een ander jaarrekeningenpakket naar First!

4 Navigatie Er zijn verschillende manieren om doorheen de jaarrekening te navigeren. Hyperlinks tussen balans, resultatenrekening en toelichting. Boomstructuur Tabbladen Opzoeken via code NBB.

5 Afronden & delen door duizend U kunt eenvoudig omschakelen tussen decimalen en afgeronde getallen. Met één muisklik kunt u de jaarrekening afronden.

6 Controles uitvoeren Naast de controles van de Nationale Bank voert First ook bijkomende boekhoudkundige en vennootschapsrechtelijke controles uit.

7 Overzicht van de controles Via hyperlinks kunt u rechtstreeks terugkoppelen naar de rubrieken in de jaarrekening en onmiddellijk correcties uitvoeren. Hier krijgt u een overzicht van de fouten en opmerkingen. Het saldo van de formule wordt automatisch berekend.

8 XBRL-structuurcontroles Via hyperlinks kunt u rechtstreeks terugkoppelen naar de rubrieken in de jaarrekening en onmiddellijk correcties uitvoeren. Hier krijgt u een overzicht van de fouten en opmerkingen. Het saldo van de formule wordt automatisch berekend.

9 Importeren proef- en saldibalans U kunt de proef- en saldibalans importeren vanuit de meeste boekhoudpakketten. Het spreekt voor zich dat u de gegevens ook manueel kunt invoeren.

10 Neerleggen op papier U kunt selecteren welke pagina’s van de jaarrekening afgedrukt moeten worden. U kunt de namen en de hoedanigheden invoeren van de personen die de jaarrekening zullen ondertekenen. U kunt het “Aantal neergelegde pagina’s” en het “Aantal niet dienstige pagina’s” manueel ingeven of automatisch laten berekenen.

11 Neerleggen op papier (2) Met First Pro kunt u de jaarrekening afdrukken in 4 talen. Met First Lite kunt u afdrukken in het Nederlands en het Frans.

12 Digitale neerlegging in XBRL U krijgt de keuze om de locatie en de bestandsnaam in te geven. Door op het icoontje te klikken, kunt u het XBRL- bestand aanmaken voor de neerlegging.

13 Financiële analyse Hier selecteert u de rapporten waarvan u de ratio’s wilt berekenen. U kunt kiezen in welke grootte-orde u de financiële analyse wilt uitvoeren.

14 Financiële analyse (2) U kunt aanduiden welke onderdelen van de ratioanalyse u wilt opnemen in uw rapport.

15 Financiële analyse (3) U kunt eenvoudig het voorblad van uw rapport aanpassen. U kunt het logo van uw klant invoegen en de naam en het logo van uw kantoor.

16 Financiële analyse (4)

17 Interne balans U kunt vanuit First de interne balans afdrukken. U kunt 5 jaar met elkaar vergelijken.

18 Contact First is een product van Intersentia. Intersentia nv Groenstraat 31 2640 Mortsel Tel. 03 680 15 50 Fax 03 658 71 21 mail@firstsoftware.be www.intersentia.be – www.firstsoftware.be


Download ppt "First! Quick demo tour. Dossierstructuur U krijgt een duidelijk overzicht van de dossiers met bijhorende boekjaren en rapporten."

Verwante presentaties


Ads door Google