De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,"— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Op de Berg van God

4

5

6 “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal, zul je mij van achteren zien.”

7 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend:

8 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: IK BEN

9 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: IK BEN Exodus 3:14 Toen antwoordde God hem: ‘Ik ben die er zijn zal. Zeg daarom tegen de Israëlieten: “IK ZAL ER ZIJN heeft mij naar u toe gestuurd.”

10 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol IK BEN

11 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol Genadig IK BEN

12 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol Genadig Geduldig IK BEN

13 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol Genadig Geduldig Trouw IK BEN

14 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol Genadig Geduldig Trouw Waarachtig IK BEN

15 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol Genadig Geduldig Trouw Waarachtig Vergeven is mijn lust en mijn leven IK BEN

16 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol Genadig Geduldig Trouw Waarachtig Vergeven is mijn lust en mijn leven Maar Ik straf als het moet IK BEN

17 Jona 4:2 Ik wist het wel: u bent een God die genadig is en liefdevol, geduldig en trouw, en tot vergeving bereid.’

18 Ezechiël 18:4 Weet dat alle mensenlevens mij toebehoren: zowel het leven van de ouders als dat van hun kinderen ligt in mijn hand, en alleen wie zondigt zal sterven.

19 Ezechiël 18:23 Denken jullie dat ik het toejuich als een slecht mens sterven moet? – spreekt God, de HEER. Nee, ik wil dat hij tot inkeer komt en in leven blijft.

20 Op de Berg van God Maakt Hij zichzelf bekend: Liefdevol Genadig Geduldig Trouw Waarachtig Vergeven is mijn lust en mijn leven Maar Ik straf als het moet IK BEN


Download ppt "Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,"

Verwante presentaties


Ads door Google