De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6 Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

7 Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde?

8 Lucas 18 : 8 Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Geloof???

9 Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Geloof???

10 Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Geloof??? GELOOF!!!

11

12

13 Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

14 Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

15 Johannes 14 : 12 – 13 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga. immers naar de Vader. En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen,

16 Johannes 14 : 12 – 17a wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat,. Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Wanneer je iets in mijn naam vraagt, zal ik het doen. Dan zal ik de Vader vragen jullie een andere pleitbezorger te geven, die altijd bij je zal zijn: de Geest van de waarheid. Als je mij liefhebt, houd je dan aan mijn geboden. Dan zal ik de Vader vragen jullie een andere pleitbezorger te geven, die altijd bij je zal zijn: de Geest van de waarheid.

17 Johannes 14 : 12 – 17a wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat,. zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Wanneer je iets in mijn naam vraagt, zal ik het doen. Als je mij liefhebt, houd je dan aan mijn geboden. Dan zal ik de Vader vragen jullie een andere pleitbezorger te geven, die altijd bij je zal zijn: de Geest van de waarheid.

18 Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

19 Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde?

20 Lucas 18 : 8 Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Geloof???

21 Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Geloof??? GELOOF!!! Gz. 167 : 1 en 2 Na de preek: Gz. 167 : 1 en 2

22


Download ppt "Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes."

Verwante presentaties


Ads door Google