De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Speel World of Warcraft tot level 20. Dwarves (Dwergen) Zij waren eerst stonen (steendwergen) maar nadat een van de "Oldgods" the curse of flesh op hen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Speel World of Warcraft tot level 20. Dwarves (Dwergen) Zij waren eerst stonen (steendwergen) maar nadat een van de "Oldgods" the curse of flesh op hen."— Transcript van de presentatie:

1 Speel World of Warcraft tot level 20

2 Dwarves (Dwergen) Zij waren eerst stonen (steendwergen) maar nadat een van de "Oldgods" the curse of flesh op hen had uitgesproken waren ze van vlees en bloed. Nadat ze naar hun sneeuwachtige bergen waren verhuisd, Dun Morogh, hebben ze daar hun hoofdstad gevestigd, Ironforge. Gnomes (Gnomen) Zij komen oorspronkelijk uit hetzelfde gebied waar de Dwarves nu zijn, Dun Morogh, ze leefden in Gnomeregan. Maar na een explosie van een chemisch experiment is de helft van de gnomen ermee besmet waren. Andere gnomen hebben zich bij de Dwarves aangesloten en wonen in een klein gedeelte van Ironforge, Tinkertown. Humans (Mensen) Ze hebben al eeuwen op de grond van het Eastern Kingdom geleefd met twee hoofdsteden, Stormwind en Lordaeron. Maar nadat de Scourge King Arthas de koning van Lordaeron (zijn vader) had vermoord, is Lordaeron gevallen en is een groot deel van Lordaeron onder invloed van de Scourge en de Forsaken. Night Elves (Nachtelfen) Ze halen hun magie en kracht uit de natuur en hebben hun hoofdstad gevestigd op Teldrassil, Darnassus.

3

4 Orcs (Orken) Zij komen oorspronkelijk uit Draenor (Outland).Ze hebben de weg naar Azeroth gevonden door de eerste scheuring tussen beide werelden, die veroorzaakt werd door de krankzinnige en laatste 'Guardian' Medivh. Nadat ze verjaagd zijn door de Humans en Dwarves in Dun Baldar, zijn ze naar Kalimdor gevlucht waar ze een hoofdstad hebben gebouwd: Orgrimmar. Tauren. Tauren komt van het Latijnse woord taurus dat stier betekent. Lang geleden was het een nomadenvolk maar ze hebben nu een hoofdstad op bergmassieven in de vallei van Mulgore gebouwd: Thunder Bluff. Trolls (Trollen) Zij zijn slank en lang en hebben slagtanden, anders dus dan de trollen uit Lord of the Rings. De Trolls horen oorspronkelijk niet op het continent Kalimdor, maar komen uit Zul'Gurub en Stranglethorn Vale. Door met de Orcs vrede te sluiten hebben ze hun plaats gekregen bij 'Echo Isles' in Durotar.) Undead/Forsaken (ondoden, oorspronkelijk 'Scourge', maar maakten zich los uit de heerschappij van Arthas. Ze worden geleid door Sylvanas Windrunner en hebben als hoofdstad de Undercity.)

5

6

7 Human


Download ppt "Speel World of Warcraft tot level 20. Dwarves (Dwergen) Zij waren eerst stonen (steendwergen) maar nadat een van de "Oldgods" the curse of flesh op hen."

Verwante presentaties


Ads door Google