De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk."— Transcript van de presentatie:

1

2 Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk samen willen brengen en een mooie dag laten beleven.

3 Mijn taak Ik was programmeur van de muziekacts. Dit hield in dat ik verantwoordelijk was voor alle muzikale acts die op de dag van het festival zouden optreden. Mijn insteek was om lokale artiesten een podium te geven en een deel van het budget te spenderen aan wat bekendere acts

4 Groter dan verwacht Dit jaar werd er groter uitgepakt dan voorheen. Met een groot podium en een groter budget voor muziek beloofde het een mooie dag te worden. http://eindhoven.gezien.nl/uitgaan/woensel- westival-verhuist-naar- groenewoudseweg.html http://eindhoven.gezien.nl/uitgaan/woensel- westival-verhuist-naar- groenewoudseweg.html

5 Muzikale acts The Hi Tombs is de band van mijn oom, een perfecte gelegenheid om deze swingende Rock a billy band een podium te bieden. Volkszanger Henk Bernard is een grote naam en veel mensen uit de wijk kwamen speciaal voor deze acts

6 Voor mijzelf was dit de grootste uitdaging van mijn evenementen reeks tot nu toe. Voorafgaand had ik alleen ervaring met het organiseren van kleinschalige hardcore feesten. Het was leuk en uitdagend om mijn horizon te verbreden en een andere doelgroep aan te kunnen spreken.

7

8 Stagemanager Op de dag zelf was ik stagemanager wat betekend dat ik ervoor moest zorgen dat elke act op tijd op het podium stond en wist hoelaat ze konden starten. Wat een uitdaging was dit. Sommige artiesten waren niet van het podium te krijgen waardoor de programmering wat uit liep.

9

10 Resultaat Het was een geweldige dag en heel het traject was voor mijzelf ontzettend leerzaam en een goede uitdaging Ik ben trots op mezelf dat ik een goede line up neer heb kunnen zetten die divers genoeg was om heel de dag publiek te hebben. Hoogtepunt was de band Hunting the Robot die momenteel ieder moment door kunnen breken


Download ppt "Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk."

Verwante presentaties


Ads door Google