De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Historiek Voka Voka is het samenwerkingsverband tussen het Vlaams Economisch Verbond (VEV) en de acht Kamers van Koophandel in Vlaanderen. Voka bundelt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Historiek Voka Voka is het samenwerkingsverband tussen het Vlaams Economisch Verbond (VEV) en de acht Kamers van Koophandel in Vlaanderen. Voka bundelt."— Transcript van de presentatie:

1 Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde in de Druivenstreek = Voka LAN Druivenstreek

2 Historiek Voka Voka is het samenwerkingsverband tussen het Vlaams Economisch Verbond (VEV) en de acht Kamers van Koophandel in Vlaanderen. Voka bundelt de krachten van het VEV zijnde het kenniscentrum en de Vlaamse vertegenwoordiging. Met de sterktes van de Kamers van Koophandel zijnde de lokale belangenbehartiging, netwerking, dienstverlening en informatieverstrekking. Profiel Voka Voka is een politiek neutrale en multisectorale werkgeversorganisatie. Alle ondernemingen,klein en groot, kunnen lid worden. De leden vormen het hart van Voka. Zij houden ons scherp en bepalen welk beleid Voka voert.

3 Missie Voka Voka wil als het meest nabije, invloedrijke, professionele netwerk van ondernemingen in Vlaanderen een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen en wil aldus fundamenteel bijdragen tot welvaart en welzijn van haar regio. Strategie Voka Het ondernemerslandschap verandert continu. Wie vooruit wil gaan, moet aandacht hebben voor deze transformatie. De sleutel tot succesvol ondernemen ligt vervat in de formule E=ti². Excellent zijn door talentontwikkeling, innovatie en internationaal ondernemen. Leden Voka • ondernemingen in Vlaanderen • werknemers (60% van de private tewerkstelling) • leden in Halle-Vilvoorde (60% van de private tewerkstelling)

4 Voka LAN Druivenstreek
U bent als ondernemer op zoek naar een Lokaal Actief Netwerk ? U wil uw belangen van de Dorpstraat tot de Wetstraat verdedigd zien ? Begin vandaag en verneem hier wat Voka en Voka LAN Druivenstreek voor u kunnen betekenen.

5 Voka LAN Druivenstreek
Voka LAN Druivenstreek is het Lokale Actieve Netwerk van de leden-ondernemingen in de Druivenstreek. Zij werkt als lokale antenne van Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde. Een antenne die zowel zendt als ontvangt. Enkele voorbeelden van lokale activiteiten Business Club ten huize van Trasys, Ondernemers maken kennis met de lokale schepen van economie in de Oude Schuur, Overleg in de KMO in de Business Seats van Tempo Overijse

6 Werking Voka LAN Druivenstreek
Vijf ondernemers uit de Druivenstreek namen, samen met Voka - Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde, het initiatief om de lokale ondernemers te verenigen en zo de slagkracht te vergroten. De Druivenstreek, geprangd tussen Brussel en Waals-Brabant, beschikt over een speciale historiek en een gemengde bevolking qua werkzaamheden en samenstelling. Ze biedt aan ondernemers vele uitdagingen. Door een intense samenwerking onderling, binnen Voka en samen met de gemeenten kan Voka LAN Druivenstreek het economisch weefsel verbeteren en de dagelijkse inspanningen van ondernemers vruchtbaarder maken.

7 Bestuur Voka LAN Druivenstreek
Andreas van de Voort [Corphinex] Alain Vanhaeght [AV8 & Co] Uwe-Paul Potysch [NORA Flooring Systems] Alex Vanzegbroek [Consultecom] Paul De Greef [Fortisbank] Voka LAN Druivenstreek is uw lokale antenne • organiseren van een bedrijfsbezoek, infoavond, nieuwjaarsdiner, … • initiatieven nemen rond signalisatie industrieterreinen, consortiumbewaking, • stappen zetten naar lokale overheden i.v.m. het ontwikkelen of uitbreiden van industriezones, … • bevorderen van contacten en samenwerking tussen de lokale leden Minimaal 2 events per jaar, meerdere bijenkomsten in relatie tot de vraag van de leden.

8 Voka LAN Druivenstreek
Wie is lid van Voka LAN Druivenstreek ? Heden 45 leden in de Druivenstreek … Wordt lid van Voka en je wordt automatisch lid van Voka LAN Druivenstreek. Kostprijs ? Geen extra lidmaatschapsgeld vereist. Ieder lid van Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde uit de Druivenstreek is automatisch lid. Voor sommige events kan ter dekking van niet gesponsorde kosten een bijdrage gevraagd worden. Nog geen lid van Voka ? Kijk snel op de antwoordkaart en ontdek waarom u niet mag ontbreken in het grootste netwerk van ondernemingen in Vlaanderen.

9 Voka LAN Druivenstreek
Netwerken kan iedereen …. maar het kan net iets makkelijker bij Voka 14 Vaste netwerking activiteiten in Halle-Vilvoorde per jaar, 4 Voka Business Clubs, 4 Voka CultuurKamers, 1 Lunchcauserie, 1 Zomerhappening, 1 Eindejaarsreceptie, 1 Business Masters Golftoernooi, 2 Voka Touché (politiek debat) en per jaar minimum 2 netwerk-evenementen in de Druivenstreek.

10 Beschikt uw netwerk bovendien over de juiste contacten in de Dorpstraat en de
Wetstraat? Bij ons zit u gebeiteld. Maar ook als u niet aanwezig bent, doen wij hard ons best voor uw bedrijf. • Zo verdedigen wij uw belangen op nationaal, regionaal en lokaal niveau. • Daarnaast kan u steeds rekenen op onze diensten. Een vraagje over subsidies, arbeidsmarkt, maaltijdcheques, internationaal ondernemen of douanedocumenten? Onze adviseurs helpen u met de glimlach verder. Dat bespaart u heel wat opzoekwerk. • Tien keer per jaar ontvangt u het magazine ondernemers en Voka Tribune. Hiermee blijft u op de hoogte van de activiteiten en standpunten van Voka, van het economisch leven in de regio Halle-Vilvoorde, in de Druivenstreek en van alle activiteiten (infosessies, opleidingen, lunchcauserieën, milieusessies, netwerkhappenings, bedrijfsbezoeken,…)

11 Wordt vandaag nog lid van Voka en ervaar zelf
waarom bedrijven reeds lid zijn Vraag hier uw persoonlijke afspraak!


Download ppt "Historiek Voka Voka is het samenwerkingsverband tussen het Vlaams Economisch Verbond (VEV) en de acht Kamers van Koophandel in Vlaanderen. Voka bundelt."

Verwante presentaties


Ads door Google