De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam van ons groepje: K&J Airlines Project: Schiphol Onderwerp: De inrichting.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam van ons groepje: K&J Airlines Project: Schiphol Onderwerp: De inrichting."— Transcript van de presentatie:

1

2 Naam van ons groepje: K&J Airlines Project: Schiphol Onderwerp: De inrichting

3 Voorwoord Wat waren de opdrachten Plattegrond van Schiphol Een kaart over het geluidsoverlast De lengtes en de namen van de landingsbanen op Schiphol Geldcijfers van Schiphol Een tabel van Schiphol in vergelijkking met andere vliegvelden in de wereld Nawoord

4 Wij hebben de inrichting gekozen omdat het ons een interessant onderwerp leek en we wouden er meer over weten. We zijn heel hard aan de slag gegaan en dit is het resultaat.

5 Opdracht 1: Een plattegrond maken van de landingsbanen en een eigen landingsbaan maken en in kaart zetten. We moesten ook informatie over de landingsbanen vinden. Opdracht 2: We moesten een kaart van het geluidsoverlast maken. Opdracht 3: We moesten Schiphol vergelijken met andere vliegvelden Opdracht 4: De powerpoint presentatie

6

7

8

9

10

11

12 Jeroen: Ik vond het erg leuk om aan dit project te werken. Het leukste vond ik het maken van de presentatie. Ik verheug me nu al op mijn volgende project. Kishan: Ik vond het erg leuk om aan dit Rekenland project te werken. Het leukste vond ik de PowerPoint Presentatie.


Download ppt "Naam van ons groepje: K&J Airlines Project: Schiphol Onderwerp: De inrichting."

Verwante presentaties


Ads door Google