De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a.Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage.Ik ben nu met mijn tweede.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a.Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage.Ik ben nu met mijn tweede."— Transcript van de presentatie:

1 Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a.Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage.Ik ben nu met mijn tweede stage bezig.

2 ik ben de eerste week al naar inventie in Neede geweest. Mocht 3 uurtje mee draaien. Daar was nog iemand jolanda hielp mij met dingen als ik het niet snapte ze legde me alles goed uit. Ben ook nog naar de diekmaat geweest daar moest ik gymzalen schoonmaken.

3 De pauzes zijn gezellig. De pauzes zijn gezellig. Dan gaan we met ze alle buiten zitten. Dan gaan we met ze alle buiten zitten. En drinken een kopje koffie of thee. En drinken een kopje koffie of thee. En hebben een halfuurtje pauze. En hebben een halfuurtje pauze. En dan gaan we weer aan de slag. En dan gaan we weer aan de slag.

4 Ik loop stage op donderdag en vrijdag Donderdag om 3 uur tot 9.En vrijdag Om 9 uur ochtends tot 4 of 5 middags. Dat zijn goede tijden.

5 Was hartstikke gezellig. En ik heb getrakteerd. Ze vonden het heel leuk.Maar ik kom daar nog wel weer effen langs de deur kijken.Het was een fantastische stage.Om te onthouden. Was hartstikke gezellig. En ik heb getrakteerd. Ze vonden het heel leuk.Maar ik kom daar nog wel weer effen langs de deur kijken.Het was een fantastische stage.Om te onthouden. maar ik zou daar altijd terecht kunnen ben blij dat ik daar stage heb gelopen het was er echt mooi. maar ik zou daar altijd terecht kunnen ben blij dat ik daar stage heb gelopen het was er echt mooi.

6 Mijn stage begeleider let op. Als je iets Niet weet vragen positief nemen Samen- Werking Tempo

7 Adres van het bedrijf Asito Twente Asito Twente wijnkamp 56/ A wijnkamp 56/ A 7471 CD goor 7471 CD goor Deze stage plek heb ik gekozen omdat het met wel heel leuk leek. Maar je moet tocht van alles wat proberen Deze stage plek heb ik gekozen omdat het met wel heel leuk leek. Maar je moet tocht van alles wat proberen

8 als je aan het schoonmaken bent en er komt een bewoner en zegt wat goed dat jullie alles schoonmaken. dat is een *COMPLIMENT* als je aan het schoonmaken bent en er komt een bewoner en zegt wat goed dat jullie alles schoonmaken. dat is een *COMPLIMENT* je moet altijd vriendelijk zijn je moet altijd vriendelijk zijn ook al heb je je dag niet vandaag ook al heb je je dag niet vandaag de mensen vinden het leuk om een praatje te maken. Met jou. de mensen vinden het leuk om een praatje te maken. Met jou.

9 De 10 weken vlogen voorbij. De 10 weken vlogen voorbij. Het was altijd leuk en gezellig. Het was altijd leuk en gezellig. Ik heb ook appeltaarten gemaakt. Ik heb ook appeltaarten gemaakt. En zijn allemaal nog op de foto geweest. En zijn allemaal nog op de foto geweest. Maar het was een gezellige periode dat ik daar was bij asito. Maar het was een gezellige periode dat ik daar was bij asito.

10


Download ppt "Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a.Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage.Ik ben nu met mijn tweede."

Verwante presentaties


Ads door Google