De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

100.000 km beurtje voor het carillon. Niet dat het 5 voor twaalf is maar een grondige onderhoudsbe urt is wel aangebracht. En zo zagen we een aantal weken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "100.000 km beurtje voor het carillon. Niet dat het 5 voor twaalf is maar een grondige onderhoudsbe urt is wel aangebracht. En zo zagen we een aantal weken."— Transcript van de presentatie:

1 100.000 km beurtje voor het carillon. Niet dat het 5 voor twaalf is maar een grondige onderhoudsbe urt is wel aangebracht. En zo zagen we een aantal weken geleden de rode bus van Eijsbouts voor de kerk staan.

2 Boven in de toren zijn er twee vlijtig aan het demonteren geslagen…

3 Aan het vet heeft het niet gelegen…

4 Alles wordt gedemonteerd en gaat mee naar Asten waar het eerst maar eens ontvet en schoongemaakt wordt om vervolgens reparaties of vernieuwingen te verrichten.

5 Maar ja… naar beneden ? Een hele klus als dat hier allemaal door heen moet.

6 Dus wat anders bedacht… Je zou zeggen: ze hebben het al eens vaker gedaan… Maar toch een hele operatie.

7 Na al de kleine spulletjes van het hele mechanisme in mandjes en de klokken en klokjes naar beneden gedaan te hebben was nu het grotere werk aan de beurt…

8

9

10

11

12 Een staaltje team-work dat vereist is want het is me een hoogte, ze zijn lomp-zwaar en … Door het gat waar die luidstoel doorheen kan, kun jij ook makkelijk door heen…

13 Maar onder Haar toeziend oog is alles goed en zonder grotere ongelukken goed naar beneden gekomen.

14 En zo gaat er voor een tijdje een stukje Heerlen mee naar Asten om, zoals we hopen, het allemaal weer voor kerst terug komt om het kerstkind met klokgeluid te kunnen begroeten.

15 Alleen deze jongens… die blijven bij ons. Te groot om door de galmgaten te laten zakken. Kerk afbreken doen we niet, dus klepel eruit en wat er aan moet gebeuren wordt t.z.t. ter plekke gedaan. Wordt vervolgt…


Download ppt "100.000 km beurtje voor het carillon. Niet dat het 5 voor twaalf is maar een grondige onderhoudsbe urt is wel aangebracht. En zo zagen we een aantal weken."

Verwante presentaties


Ads door Google