De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige."— Transcript van de presentatie:

1

2 Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige Geest. [Romeinen 15:13]

3

4 vrede zacht- moedig- heid zelf- beheer- sing liefde geduld geloof goedheid vreugde vriende- lijkheid

5 Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft. (Galaten 5:22-23)

6 Vrede is de vervulling van ons verlangen naar 1 verzoening (temidden van conflict) 2 rust (temidden van stress) 3 heelheid (temidden van gefragmenteerdheid)

7 Eerste Avondmaalstafel Jesaja 9:6 Groot is zijn heerschappij, aan de vrede zal geen einde komen.

8 Tweede Avondmaalstafel Jesaja 26:3 De standvastige is veilig bij u, vrede is er voor wie op u vertrouwt.

9 Derde Avondmaalstafel Jesaja 32:18 Mijn volk zal wonen in een oase van vrede, een veilige woonplaats, een oord van ongestoorde rust.

10 Op de website vind je: -audio-opnames van de preken -uitgeschreven preken om na te lezen -gesprekshandreikingen voor kleine groepen -ander ondersteunend materiaal www.fonteinkerkhaarlem.nl/jebenteenmooimens


Download ppt "Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige."

Verwante presentaties


Ads door Google