De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat."— Transcript van de presentatie:

1 Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat ze zo ver moesten fietsen. Dat was een meevaller. Maar ja ze vonden het leuk en dat is het belangrijkste.

2 Er was laatst ook nog damtoernooi. Maar dat was heel grappig want we hadden niet genoeg schotsen dus mochten sommige met schotsen en de andere moesten de schaak stenen gebruiken. En wij moesten dus schaak stenen gebruiken.

3 We hebben ook het nieuwe spel uitgetest Dat was twister die op het school plein is gemaakt het was echt heel leuk omdat dat van dat spul is waar ook zebrapaden van worden gemaakt. Groetjes van Carmen…..


Download ppt "Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat."

Verwante presentaties


Ads door Google