De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten."— Transcript van de presentatie:

1 Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten doen mee, en ook heeft iedere gemeente zijn eigen voorwaarden. Op www.starterslening.eu vindt u allerlei nuttige informatie over starterslening en alles wat daar bij komt kijken. Op www.starterslening.eu staat ook een overzicht van alle gemeenten die op dit moment een regeling hebben of er mee bezig zijn. Per gemeente staat aangegeven wie er voor een starterslening in aanmerking kan komen, welke overige voorwaarden voor startersleningen in die betreffende gemeente gelden, en wie u kan helpen om alles in goede banen te leiden. Gaat u dus snel naar http://www.starterslening.eu voor veel nuttige informatie over startersleningen in uw gemeente of de gemeente waarin u zou willen wonen. Meer informatie? Ga naar: http://www.starterslening.eu

2 Meer informatie? Ga naar: http://www.starterslening.eu Op www.starterslening.eu kunt u ook een afspraak maken met een hypotheekadviseur, welke u dan ook meteen helpt met de starterslening aanvraag. Alle hypotheekadviseurs die zijn aangesloten bij ons netwerk zijn volstrekt onafhankelijk en behoren veelal tot de beste erkende hypotheekadviseurs van Nederland (*). Gaat u dus snel naar http://www.starterslening.eu voor een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur voor een starterslening uit de door u gewenste woonplaats. (*) Door de onafhankelijke site van Independer gepubliceerd.

3 Meer informatie? Ga naar: http://www.starterslening.eu Op www.starterslening.eu staat ook veel nieuws vermeld omtrent startersleningen. In divers nieuws staat vermeld dat gemeentes starten, stoppen of doorstarten met een starterslening voor haar gemeente. Hierdoor kan informatie op onze site soms achterhaald zijn; de adviseur die uw vrijblijvende aanvraag afhandelt weet of er op een bepaald moment nog wel of niet een starterslening mogelijk is in de door u gewenste gemeente. Ook kan het zijn dat wijzigingen in de startersregelingen niet (tijdig) worden bekend gemaakt, waardoor wij ze ook niet meer kunnen publiceren. Onze excuses hiervoor. Wilt u weten of ue gemeente een starterslening heeft, of wellicht binnenkort weer zal hebben(!), gaat u dan snel naar http://www.starterslening.eu voor een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur voor een starterslening uit de door u gewenste woonplaats.


Download ppt "Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten."

Verwante presentaties


Ads door Google