De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren."— Transcript van de presentatie:

1 Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren. Wij zijn zelf in de maanden mei en september jarig. Groetjes van Dionne en Halil Ibrahim.

2 Tarkan, Wij hebben met de periode sluiting een dansje op de muziek van Tarkan gedaan. Het was heel leuk We hebben vaak geoefend met juf Sevgi. In het lokaal naast onze klas. Eerst gingen alle groepen kijken. Na de pauze kwamen de vaders en moeders en opa’s en oma’s. Wij hadden kriebels in onze buik, zo zenuwachtig waren we. Groetjes van Ilker en Rik.

3 Maskers ! Bij de toneelvoorstelling hebben wij een versje opgezegd over griezels. De mensen mochten ons hoofd niet zien . En als je wat moesten zeggen moest het masker voor je hoofd weg. Iedereen had een andere zin. Eerst kwamen de kleuters en de kinderen van groep 5,6 en 8 kijken. Daarna de mama’s en de papa’s en oma’s en opa’s. Iedereen vond het volgens mij wel mooi. Eerst ging groep 4 optreden en toen groep 3 en daarna groep 7.Wij vonden dat het goed ging. Het was heel gezellig. Dian en Eline.

4 Hier komt groep 4. Bij de periodesluiting mochten wij presenteren. Juf Herma heeft op papier geschreven wat we moesten zeggen en dat papiertje hebben we mee naar huis genomen om het te leren. Wij zagen Aylins moeder en nog veel meer bekenden. Het was spannend! Groetjes van Chris en Eljereau.

5 Chinese liedjes Wij hebben twee liedjes gezongen. Juf Nicole heeft ze aan ons geleerd en het was heel leuk. Wij wilden de Chinese hoedjes opzetten maar ze vielen steeds af. Groetjes van Milou en Nienke.

6 MUZIEK. Nick, Shamim en Rik waren demuzikanten. Wij speelden op klankstaven. Dat deden we op het liedje “Bim, Bam” . Van juf moesten we gelijk beginnen. We moesten 4 keer tot 7 tellen en daarna in ons hoofd 8 zeggen. Wij vonden het heel goed gaan op het podium Het was een heel leuke dag. Nick en Shamim.

7 Maanden van het jaar. We gingen naar het toneellokaal En daar gingen we oefenen. Vrijdag voor de vakantie hebben we het gedichtje van de maanden van het jaar opgezegd bij de voorstelling van groep 3, 4 en 7. Het was heel leuk. Serdar en Onur

8 Carnaval. We gingen naar het speellokaal. Daar hadden we een feest . En Kaatje Kopstand ging een verhaal vertelen. Het ging over haar zelf. Over een gevangenis die heel hoog was. Zo hoog als een toren. Het was echt waar. Tammana en Aylin.


Download ppt "Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren."

Verwante presentaties


Ads door Google