De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De leiding begint met een kringgebed Wat is Sonrise? Een groot sport- en evangelisatieproject. Enthousiaste sporters gaan sporten met kinderen en tieners.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De leiding begint met een kringgebed Wat is Sonrise? Een groot sport- en evangelisatieproject. Enthousiaste sporters gaan sporten met kinderen en tieners."— Transcript van de presentatie:

1

2 De leiding begint met een kringgebed

3 Wat is Sonrise? Een groot sport- en evangelisatieproject. Enthousiaste sporters gaan sporten met kinderen en tieners tussen de 6 en 18 jaar. We houden van sport, van Jezus en van mensen.

4 12 - 16 juli 2010 Vroomshoop, achter de Stobbe

5 Wat gaan we doen?

6 Warming up

7 Sonrise Twente ook in Vroomshoop

8 Training

9

10

11

12 In actie

13 Rust !!

14 Sonrise in Vroomshoop

15 Aanvallen!!

16 Bijbelvertelling Gedurende de dag is er ook tijd om gezamenlijk naar een verhaal uit de Bijbel te luisteren. Meer informatie en foto’s op www.sonrisetwente.nlwww.sonrisetwente.nl

17

18 Uw hulp wordt erg op prijs gesteld! Wat kunt u doen? Denk aan begeleiding en verzorging ‘s middags en/of ‘s avonds. Hebt u de eerste week van de basisschoolvakanties tijd? Geef u op bij het Sonrise-team van uw gemeente. Vele handen maken licht werk!

19


Download ppt "De leiding begint met een kringgebed Wat is Sonrise? Een groot sport- en evangelisatieproject. Enthousiaste sporters gaan sporten met kinderen en tieners."

Verwante presentaties


Ads door Google