De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Module verbandleer & kleine ongevallen 7-8-20141 In de neus Laat alleen het neusgat snuiten waarin een voorwerp zit. Laat dit krachtig doen. Lukt het op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Module verbandleer & kleine ongevallen 7-8-20141 In de neus Laat alleen het neusgat snuiten waarin een voorwerp zit. Laat dit krachtig doen. Lukt het op."— Transcript van de presentatie:

1 Module verbandleer & kleine ongevallen 7-8-20141 In de neus Laat alleen het neusgat snuiten waarin een voorwerp zit. Laat dit krachtig doen. Lukt het op deze wijze niet, breng het slachtoffer naar professionele hulp.

2 Module verbandleer & kleine ongevallen 7-8-20142 In het oor Als er een voorwerp in het oor is gekomen, doen we er niets aan. Professionele hulp is noodzakelijk. Is er een insect in het oor gekropen, laat het slachtoffer dit oor naar boven draaien en druppel lauw water in het oor. Komt het insect niet naar buiten, laat behandeling over aan een arts.

3 Module verbandleer & kleine ongevallen 7-8-20143 In de huid Een zichtbare splinter kun je er zelf uit trekken. Trek altijd in de lengterichting. Ontsmet nadien de uitwendige wond. Dek deze af met een wondpleister.


Download ppt "Module verbandleer & kleine ongevallen 7-8-20141 In de neus Laat alleen het neusgat snuiten waarin een voorwerp zit. Laat dit krachtig doen. Lukt het op."

Verwante presentaties


Ads door Google