De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Module verbandleer & kleine ongevallen 7-7-20141 Verwijder eventueel met een pincet de angel. Leg een natte doek of koud kompres op de steekplaats. Als.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Module verbandleer & kleine ongevallen 7-7-20141 Verwijder eventueel met een pincet de angel. Leg een natte doek of koud kompres op de steekplaats. Als."— Transcript van de presentatie:

1 Module verbandleer & kleine ongevallen 7-7-20141 Verwijder eventueel met een pincet de angel. Leg een natte doek of koud kompres op de steekplaats. Als het erg dik wordt, ga naar een arts. Gestoken in mond of keel, onmiddellijk naar het ziekenhuis.

2 Module verbandleer & kleine ongevallen 7-7-20142 Zaterdag 18 augustus 2001 - HANK - Een enkele wesp heeft gistermorgen een hele kolonne hulpverleners in beweging gezet richting basisschool De Bolderik in Hank. wesp Tijdens het speelkwartier stak de wesp een tienjarig meisje, dat van zichzelf wist dat ze op zo'n wespensteek een heftige allergische reactie krijgt. Thuis heeft ze daarvoor een medicijn, maar toen iemand dat wilde gaan halen, bleek er net even niemand thuis.

3 Module verbandleer & kleine ongevallen 7-7-20143 Daarop werd vanuit de school 112 gebeld. Directeur J. Blom: "Daarna ging het allemaal in een verbijsterend tempo. Eerst arriveerde huisarts Willemsen en vervolgens de ambulance en politie- auto's met gillende sirenes. Twintig minuten na onze melding kwam tot slot de traumaheli." Alle hulpverleners bogen zich in de lerarenkamer over het meisje dat goed aanspreekbaar was en dat ook al gauw gezelschap had van haar moeder. Het meisje is na de eerste behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Gorinchem. Daar ging het gistermiddag volgens directeur Blom al weer prima met haar: "Ik heb de moeder gesproken en waarschijnlijk komt ze vanavond (vrijdag, red.) alweer naar huis."

4 Module verbandleer & kleine ongevallen 7-7-20144 Kenmerken allergiereactie: Grote rode jeukende vlekken Oogleden zwelen op Stoornissen in de vitale funties Haast is geboden


Download ppt "Module verbandleer & kleine ongevallen 7-7-20141 Verwijder eventueel met een pincet de angel. Leg een natte doek of koud kompres op de steekplaats. Als."

Verwante presentaties


Ads door Google