De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Duidelijke uitleg Komt er een(duidelijk homoseksuele)man bij de dokter Met echt een WASLIJST aan kwaaltjes,ziektes etc. De dokteronderzoekt hem, neemt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Duidelijke uitleg Komt er een(duidelijk homoseksuele)man bij de dokter Met echt een WASLIJST aan kwaaltjes,ziektes etc. De dokteronderzoekt hem, neemt."— Transcript van de presentatie:

1

2 Duidelijke uitleg Komt er een(duidelijk homoseksuele)man bij de dokter Met echt een WASLIJST aan kwaaltjes,ziektes etc. De dokteronderzoekt hem, neemt zijn bloed af en stuurt hem naar huis

3 Een week later belt de dokterde man op zoals afgespoken was voor de uitslag De man zegt:”Ja dokter?Wat heb ik?” Wel zegt de dokter”ik denk dat u beter even langs kunt komen”. Dus die man gaat naar de praktijk van de dokter Die zegt:”wel meneer ik heb slecht nieuws voor u!”

4 U bent HIV-seropositief en heeft inmiddels AIDS ontwikkeld! “Jezus”zegt de man “Wat moet ik nu???Hemeltje lief!” “Nou,”zegt de dokter Ik raad u aan om vandaag Taco’s met véél bonen te eten, 3 potten sambal, Uiensoep,

5 bruin brood,flesje tabasco Indiaase kerry met véél pepers Dan als toetje een kilo pruimen en een pot mosterd Als u dan klaar bent moet u twee pillen laxeermiddel nemen!!

6 “Oh,helpt dat tegen AIDS?”vraagt de man “NEE”, zegt de dokter Maar het zal je wel duidelijk maken waar je REET VOOR BEDOELD IS!!!!”


Download ppt "Duidelijke uitleg Komt er een(duidelijk homoseksuele)man bij de dokter Met echt een WASLIJST aan kwaaltjes,ziektes etc. De dokteronderzoekt hem, neemt."

Verwante presentaties


Ads door Google