De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN

Verwante presentaties


Presentatie over: "STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN"— Transcript van de presentatie:

1 STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN ! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen ! Bew: Cyberoma-C.

2 Adam vraagt aan god: 'Waarom heb je haar zo mooi gemaakt
Adam vraagt aan god: 'Waarom heb je haar zo mooi gemaakt ?' God: 'Zodat je van haar zal houden'. Adam: 'Maar waarom heb je haar zo dom gemaakt ?' God: 'Zodat ze van jou KAN houden'. Wat is het verschil tussen een varken en een man ? Een varken wordt geen man als hij drinkt. Waarom houden mannen van liefde op het eerste gezicht ? Dat bespaart tijd en geld met flirten, bloemen, etentjes etc. Wat is het verschil tussen een man en een stuk fruit ? Fruit wordt rijp.

3 Waarom zijn mannen als onderleggers
Waarom zijn mannen als onderleggers ? Je ziet ze enkel als er eten op tafel komt. Wat geef je aan een man die alles al heeft ? Een vrouw om uit te leggen hoe het werkt. Waarom lijken mannen op de reclame ? Je kunt geen woord geloven wat ze zeggen. Waarom gaan slechts 10 % van de mannen naar de hemel ? Anders zou het een hel zijn. Waarom lijkt een man op een magnetron ? Is in 30 seconden klaar.

4 Waarom hebben mannen geen midlifecrisis
Waarom hebben mannen geen midlifecrisis ? Ze zijn blijven hangen in hun pubertijd. Waarom maken mannen zo moeilijk oogcontact ? Borsten hebben geen ogen. Waarom zijn mannen zo gelukkig ? Omdat onwetendheid een zegen is. Waarom doet een man mij aan de letter Q denken ? Omdat het een grote nul is met een klein staartje. Waarom heeft een man een zuiver geweten ? Omdat het nog nooit gebruikt is. Waarom gaat psychoanalyse sneller bij een man dan bij een vrouw ? Ze moeten niet terugkeren naar hun kinderjaren, ze zijn er al.

5 Hoe komt een vrouw van 15 onnodige kilo's af
Hoe komt een vrouw van 15 onnodige kilo's af ? Een echtscheiding aanvragen. Waarom schiep God eerst de man en toen de vrouw ? Iedere artiest maakt eerst een ruw schetsje. Wat hebben de clitoris, verjaardag en de wc-pot met elkaar gemeen ? Mannen zitten er altijd naast. Waarom doen veel vrouwen net alsof ze een orgasme hebben gehad ? Omdat mannen net doen alsof ze een voorspel hebben gehad.

6 Hoe oefenen mannen hun buikspieren
Hoe oefenen mannen hun buikspieren ? Door op het strand hun bierbuik in te trekken telkens ze een vrouw in bikini zien. Hoe sorteren mannen de was ? Vuil / vuil maar draagbaar. Wat is het verschil tussen een nieuwe man en een nieuwe hond ? Na een jaar is de hond nog steeds opgewonden als hij je ziet. Wat is de beste mannier om een man iets te laten doen ? Zeggen dat hij er te oud voor is. Waarom trok Mozes 40 jaar door de woestijn ? Omdat hij de weg niet wou vragen. Wat hebben mannen gemeen met computers ? Niemand begrijpt waarom ze zo raar doen en ze hebben altijd te weinig geheugen.


Download ppt "STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN"

Verwante presentaties


Ads door Google