De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN ! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen ! Bew: Cyberoma-C.

Verwante presentaties


Presentatie over: "STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN ! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen ! Bew: Cyberoma-C."— Transcript van de presentatie:

1

2 STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN ! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen ! Bew: Cyberoma-C.

3 Adam vraagt aan god: 'Waarom heb je haar zo mooi gemaakt ?' God: 'Zodat je van haar zal houden'. Adam: 'Maar waarom heb je haar zo dom gemaakt ?' God: 'Zodat ze van jou KAN houden'. Wat is het verschil tussen een varken en een man ? Een varken wordt geen man als hij drinkt. Waarom houden mannen van liefde op het eerste gezicht ? Dat bespaart tijd en geld met flirten, bloemen, etentjes etc. Wat is het verschil tussen een man en een stuk fruit ? Fruit wordt rijp.

4 Waarom zijn mannen als onderleggers ? Je ziet ze enkel als er eten op tafel komt. Wat geef je aan een man die alles al heeft ? Een vrouw om uit te leggen hoe het werkt. Waarom lijken mannen op de reclame ? Je kunt geen woord geloven wat ze zeggen. Waarom gaan slechts 10 % van de mannen naar de hemel ? Anders zou het een hel zijn. Waarom lijkt een man op een magnetron ? Is in 30 seconden klaar.

5 Waarom hebben mannen geen midlifecrisis ? Ze zijn blijven hangen in hun pubertijd. Waarom maken mannen zo moeilijk oogcontact ? Borsten hebben geen ogen. Waarom zijn mannen zo gelukkig ? Omdat onwetendheid een zegen is. Waarom doet een man mij aan de letter Q denken ? Omdat het een grote nul is met een klein staartje. Waarom heeft een man een zuiver geweten ? Omdat het nog nooit gebruikt is. Waarom gaat psychoanalyse sneller bij een man dan bij een vrouw ? Ze moeten niet terugkeren naar hun kinderjaren, ze zijn er al.

6 Hoe komt een vrouw van 15 onnodige kilo's af ? Een echtscheiding aanvragen. Waarom schiep God eerst de man en toen de vrouw ? Iedere artiest maakt eerst een ruw schetsje. Wat hebben de clitoris, verjaardag en de wc-pot met elkaar gemeen ? Mannen zitten er altijd naast. Waarom doen veel vrouwen net alsof ze een orgasme hebben gehad ? Omdat mannen net doen alsof ze een voorspel hebben gehad.

7 Hoe oefenen mannen hun buikspieren ? Door op het strand hun bierbuik in te trekken telkens ze een vrouw in bikini zien. Hoe sorteren mannen de was ? Vuil / vuil maar draagbaar. Wat is het verschil tussen een nieuwe man en een nieuwe hond ? Na een jaar is de hond nog steeds opgewonden als hij je ziet. Wat is de beste mannier om een man iets te laten doen ? Zeggen dat hij er te oud voor is. Waarom trok Mozes 40 jaar door de woestijn ? Omdat hij de weg niet wou vragen. Wat hebben mannen gemeen met computers ? Niemand begrijpt waarom ze zo raar doen en ze hebben altijd te weinig geheugen.


Download ppt "STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN ! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen ! Bew: Cyberoma-C."

Verwante presentaties


Ads door Google