De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WAT VALT ER EIGENLIJK TE BELÉVEN IN DE KERK? Marcus 8:22-26 De genezing van de blinde buiten Betsaïda De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WAT VALT ER EIGENLIJK TE BELÉVEN IN DE KERK? Marcus 8:22-26 De genezing van de blinde buiten Betsaïda De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."— Transcript van de presentatie:

1 WAT VALT ER EIGENLIJK TE BELÉVEN IN DE KERK? Marcus 8:22-26 De genezing van de blinde buiten Betsaïda De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen

2 EEN SCHERP BEELD Vandaag heel belangrijk In een kijk-cultuur Maar wat valt er te zien in de kerk? Was er maar zo’n wonder te zien!

3 DE GENEZING Emotie zichtbaar in de stad Een genezing waarbij veel valt te zien Een perfect verlopen herstelproces

4 Een wonder BUITEN BEELD Buiten het dorp Ook de afloop buiten beeld gehouden,,Wat valt er nu eigenlijk te beléven?’’

5 DE BEDOELING van een genezing buiten beeld Ogen zijn belangrijk in de wereld van de Schepper Maar waar kijk je nu naar? Zie je HEM wel?

6 Ontferming over SMEKELINGEN Smekelingen zijn zeldzaam Eerder verwijten aan Gods adres Alleen wie zoekt als smekeling, zal vinden

7 GA NAAR JE HUIS! Niet naar de camera’s van het dorp Niet,,gezien wórden’’ maar,,omzien naar…’’ Wees niet langer blind voor je omgeving! Niet wat je te beleven krijgt, maar wat je te zien gééft!

8


Download ppt "WAT VALT ER EIGENLIJK TE BELÉVEN IN DE KERK? Marcus 8:22-26 De genezing van de blinde buiten Betsaïda De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."

Verwante presentaties


Ads door Google