De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BIDDEN IS OMHOOG KIJKEN Zondag 48-49 `Kome uw rijk, Geschiede uw wil: Als in de hemel, zo op aarde!’ De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BIDDEN IS OMHOOG KIJKEN Zondag 48-49 `Kome uw rijk, Geschiede uw wil: Als in de hemel, zo op aarde!’ De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."— Transcript van de presentatie:

1 BIDDEN IS OMHOOG KIJKEN Zondag 48-49 `Kome uw rijk, Geschiede uw wil: Als in de hemel, zo op aarde!’ De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen

2 Drie uitroepen Heilig uw naam, Kome uw rijk, Geschiede uw wil Een hemelhoge roep Eén driestemmige wens Zo bidden, dat moet je léren!

3 BIDDEN IS OMHOOG KIJKEN 1. Verder dan je kunt 2. Verder dan je wilt

4

5 KOME UW RIJK! We verlangen een andere wereld Maar Gods rijk is meer dan een gecorrigeerde wereld Het is een wereld waarin God alles is in allen !?!

6 ANTWOORD 123 Maak mij tot een onderdaan van uw rijk.. Overwin voor mij de duivel! Leer mij daarom bidden…

7 BIDDEN IS OMHOOG KIJKEN 1. Verder dan je kunt 2. Verder dan je wilt

8 GESCHIEDE UW WIL! De hemel is nog niet op aarde Eerst leren onze eigen wil te verloochenen En te leven zonder God tegen te spreken Genoeg om voor te bidden!

9


Download ppt "BIDDEN IS OMHOOG KIJKEN Zondag 48-49 `Kome uw rijk, Geschiede uw wil: Als in de hemel, zo op aarde!’ De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."

Verwante presentaties


Ads door Google