De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 55 als volgt omschreven: Richting: Sentier de la Grande route de Gand.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 55 als volgt omschreven: Richting: Sentier de la Grande route de Gand."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 55 als volgt omschreven: Richting: Sentier de la Grande route de Gand à Anvers, au chemin dit: Synay straet; Naam: Duyzend appels wegel; Detailplan: 11 Breedte: 1 meter; Lengte: 163 meter; Oppervlakte: 1 a., en 63 ca. Richting: Sentier de la Grande route de Gand à Anvers, au chemin dit: Sinay straet; Naam: Duyzend appels wegel; Detailplan: 11; Breedte: 1 meter; Lengte: 163 meter; Oppervlakte: 1 a, 63 ca.

3 In de Atlas der Buurtwegen verloopt het tracé van voetweg nr.55 zoals met de groene lijn is aangegeven. Op 2 november 1978 werd het hele tracé verlegd.

4 De rode gestippelde lijn op de satellietfoto geeft het oorspronkelijk tracé aan volgens de Atlas der Buurtwegen. De groene lijn is het huidige, gewijzigde verloop. De witte genummerde pijlen geven de plaats en de richting aan van de volgende foto’s, gemaakt bij een verkenning op 15 september 2012. De brede rode onderbroken lijn op de foto’s hierna verduidelijkt het verloop van de voetweg.

5 Aansluiting met Lokerse Baan (N70)

6

7

8

9 Aansluiting met Schrijbergstraat

10


Download ppt "In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 55 als volgt omschreven: Richting: Sentier de la Grande route de Gand."

Verwante presentaties


Ads door Google