De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."— Transcript van de presentatie:

1 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. TOOLBOX DECO-PROCEDURE 1: bespreken gewetensvragen

2 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 1: wat is jouw antwoord? Wat moet jij in je eigen gedrag veranderen om de deco-procedure beter uit te voeren?

3 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 2: wat is jouw antwoord? Heb jij de deco-procedure vandaag helemaal goed uitgevoerd?

4 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 3: wat is jouw antwoord? Kun jij het aan wanneer een collega je aanspreekt op het niet goed uitvoeren van de deco-procedure?

5 © mei 2013 – versie 00 Gewetensvraag 4: wat is jouw antwoord? Realiseer jij je wat de risico’s zijn van het niet goed uitvoeren van de deco-procedure?


Download ppt "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."

Verwante presentaties


Ads door Google