De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."— Transcript van de presentatie:

1 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. TOOLBOX DECO-PROCEDURE 2: blijf scherp!

2 © mei 2013 – versie 00 Waarom is de deco-procedure zo belangrijk? Wat gaan we de komende periode doen aan een goede uitvoering van de deco-procedure? Wat gaan we doen?

3 © mei 2013 – versie 00 Waarom ook alweer? Hoe vaker je een asbestvezel inademt, des te groter de kans op gezondheidsschade! Mogelijke aandoeningen: –asbestose –longkanker –mesothelioom (long- of buikvlieskanker) –pleurale plaques Als jij asbestvezels op je lichaam hebt, kan een ander ze ook inademen Vakmanschap = goed uitvoeren van de deco-procedure

4 © mei 2013 – versie 00 Komende periode Kaartjes met verbeterpunten Iedereen kiest maximaal 4 kaartjes: –2 kaartjes: wat doen we goed? –2 kaartjes: wat kan beter? Welke verbeterpunten zijn het meest gekozen? Spreek af waar jullie de komende 2 weken extra op gaan letten en hoe jullie dat gaan doen Schrijf de verbeterpunten op de poster en hang deze goed zichtbaar op

5 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Tot slot Afspraak volgende bijeenkomst Vragen? S UCCES !


Download ppt "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."

Verwante presentaties


Ads door Google