De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op de plaats. Rafael: School van Athene Waar moet je staan in de zaal om de muurschildering de school van Athene te zien zoals de schilder Rafael dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op de plaats. Rafael: School van Athene Waar moet je staan in de zaal om de muurschildering de school van Athene te zien zoals de schilder Rafael dat."— Transcript van de presentatie:

1 Op de plaats

2 Rafael: School van Athene

3 Waar moet je staan in de zaal om de muurschildering de school van Athene te zien zoals de schilder Rafael dat bedoeld heeft? Plak de juiste afbeelding in deze dia.

4 Van de plaats

5 Robert Delaunay: Tour d’Eiffel

6 Vanuit welke plaats heeft Delaunay de Eiffeltoren geschilderd? Waarom hoef je niet op dezelfde plaats te staan om de Eiffeltoren te zien zoals Delaunay hem geschilderd heeft?

7 Plak vier verschillende schilderijen, die Robert Delaunay van de Eiffeltoren geschilderd heeft in deze powerpoint.

8 Standpunten

9 Een standpunt is de plek waar de kunstenaar staat als hij kijkt naar het onderwerp dat hij gaat schilderen of beeldhouwen. Maar het standpunt is ook de plek waar de toeschouwer staat als hij of zij naar een kunstwerk kijkt. Zoek van een gebouw afbeeldingen op, die vanuit verschillende standpunten gefotogra- feerd zijn.


Download ppt "Op de plaats. Rafael: School van Athene Waar moet je staan in de zaal om de muurschildering de school van Athene te zien zoals de schilder Rafael dat."

Verwante presentaties


Ads door Google