De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Driedimensionele schilderingen op muren van gebouwen, geschilderd door artiest John Pugh, meester in het realiseren van gezichtsbedrog.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Driedimensionele schilderingen op muren van gebouwen, geschilderd door artiest John Pugh, meester in het realiseren van gezichtsbedrog."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Driedimensionele schilderingen op muren van gebouwen, geschilderd door artiest John Pugh, meester in het realiseren van gezichtsbedrog.

4 Main Street, Los Gatos, California. Al wat je ziet is vlak, op een muur geschilderd! Zelfs de vrouw die binnenkijkt in de ruïne is geschilderd.

5 Taylor Hall, California State University, Chico, California. De zuilen in Dorische stijl zijn schilderingen op een vlakke muur.

6 Honolulu, Hawaii. Om deze muur te schilderen had de kunstenaar twee maanden werk in een studio om het plan uit te werken. Nadien duurde het zes maanden en de hulp van 11 andere kunstenaars op het geheel op de muur te schilderen. De afgebeelde personen zijn koningin Liliuokalani, de laatste koningin van Hawaï en hertog Kahanamoku, die de vader van het surfen genoemd wordt.

7 Een muurschildering in het "Cafe Trompe L'oeil", San Jose, California, kreeg als titel "Kunst die het Leven nabootst dat op zijn beurt de Kunst nabootst die het Leven nabootst."

8 Twenty-nine Palms, California. Valentine de stier en een buizerd wachten tot de kunstenaar wakker wordt. alles is op een vlakke muur geschilderd.

9 Santa Cruz, California. Baai in een fles: ook de toeschouwer is een deel van de muurschildering.

10 Dit lijkt een leuke rustplaats voor je vermoeide voeten te zijn langsheen een wandelpad bij het Sarasota County Health Center, Florida. Het is echter een vlakke muurschildering

11 Winslow, Arizona. Alles is bedrog. Alles is op een vlakke muur zonder ramen geschilderd. Het kunstwerk heet : "Slowin' Down to Take a Look" (vertraag en kijk even).

12


Download ppt "Driedimensionele schilderingen op muren van gebouwen, geschilderd door artiest John Pugh, meester in het realiseren van gezichtsbedrog."

Verwante presentaties


Ads door Google