De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AUTUMN LEAVES Een heel ongewone manier om een gebouw te schilderen… Vertaling Moni. Bekijk rustig deze ongewone presentatie. Bekijk rustig deze ongewone.

Verwante presentaties


Presentatie over: "AUTUMN LEAVES Een heel ongewone manier om een gebouw te schilderen… Vertaling Moni. Bekijk rustig deze ongewone presentatie. Bekijk rustig deze ongewone."— Transcript van de presentatie:

1

2 AUTUMN LEAVES Een heel ongewone manier om een gebouw te schilderen… Vertaling Moni. Bekijk rustig deze ongewone presentatie. Bekijk rustig deze ongewone presentatie.

3

4 Muur in voor bereiding.

5 Klaar om te beschilderen.

6

7 Eric is in zijn element 10 meter boven de grond. Hij doet het meeste van zijn kunstwerk zelf. En bovendien doet hij opzoekingen en maakt tekeningen van elk project, vanaf een blote ondergrond. Zijn vrouw Kathy eveneens artiste, werkt als projectmanager. Eric is in zijn element 10 meter boven de grond. Hij doet het meeste van zijn kunstwerk zelf. En bovendien doet hij opzoekingen en maakt tekeningen van elk project, vanaf een blote ondergrond. Zijn vrouw Kathy eveneens artiste, werkt als projectmanager.

8 Eric aan het werk.

9

10

11

12 De van Duitsland eeuwenoude “Keim” mineraal verven zijn ontwikkeld voor een lange levensduur. Ze zijn resitent aan UV. straling, corrosie door vocht en kleurvast voor méér dan 100 jaar. De van Duitsland eeuwenoude “Keim” mineraal verven zijn ontwikkeld voor een lange levensduur. Ze zijn resitent aan UV. straling, corrosie door vocht en kleurvast voor méér dan 100 jaar.

13 Dit zijn vlakke muren, maar ze zijn in reliëf geschilderd.

14

15 Op Photo’s van de 14x20 meter grote muur, is het moeilijk te zeggen, dat je kijkt naar een 2 dimensionele platte muur. info@ericgrohemurals.com Op Photo’s van de 14x20 meter grote muur, is het moeilijk te zeggen, dat je kijkt naar een 2 dimensionele platte muur. info@ericgrohemurals.com

16 Great American Crossroad - Bucyrus, Ohio

17

18

19

20 Liberty Remembers

21

22 How to dress up a Shopping Mall - Niagara, NY Muur vóór de beschildering.

23 Ná de beschildering…met veel diepgang en toch vlak...

24

25

26 Na deze close – ups vraag ik me af hoeveel vogels dagelijks tegen deze vlakke muur vliegen. Na deze close – ups vraag ik me af hoeveel vogels dagelijks tegen deze vlakke muur vliegen.

27 Zo schildert hij ook binnenmuren, die bestand zijn tegen vochtigheid, schimmels, UV. stralen en chemische inwerkingen. Zo schildert hij ook binnenmuren, die bestand zijn tegen vochtigheid, schimmels, UV. stralen en chemische inwerkingen.

28

29 Je kan het niet geloven maar al wat je ziet zijn vlakke muren ook de handdoek en de schorten van “Millers” brouwerij. Het verleden ontmoet het heden in de fermenteringskamer.

30

31

32 Millers brouwerij. De brouwerij ruimte bevat 22 muuroppervakten, deze vertonen historische scènes van “Millers” geschiedenis die terug gaat tot de 19 de eeuw. De brouwerij ruimte bevat 22 muuroppervakten, deze vertonen historische scènes van “Millers” geschiedenis die terug gaat tot de 19 de eeuw.

33


Download ppt "AUTUMN LEAVES Een heel ongewone manier om een gebouw te schilderen… Vertaling Moni. Bekijk rustig deze ongewone presentatie. Bekijk rustig deze ongewone."

Verwante presentaties


Ads door Google