De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start."— Transcript van de presentatie:

1 Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start

2 Beeldaspect RUIMTE -repoussoir -standpunt
-voorbeeld met aanwijzingen om in Powerpoint verder uit te werken stop

3 René Akkerman Repoussoir, een grote en donkere vorm op de voorgrond wordt afgesneden door de beeldrand. De vorm verder weg wordt als het ware achteruit geduwd, lijkt verder weg.

4 René Akkerman Horizon, ooghoogte van de maker
Standpunt, dit is een laag standpunt, de ooghoogte (op de horizon) van de maker is erg laag. De beschouwer bekijkt het vanuit hetzelfde standpunt. De personen op deze foto steken ver boven de horizon uit. Dit standpunt wordt ook wel kikkerperspectief genoemd.

5 Afbeelding plaatsen via Invoegen, Figuur, Uit bestand .
Via Invoegen en Tekstvak kan je een kader maken waarin je kunt typen Maak een copie van de vorige dia (Invoegen, Dia dupliceren) en vul deze zelf in Lijnen, Pijlen, Knoppen , enz. maak je via de tekenbalk onderin. Ook de eigenschappen, zoals de dikte of kleur kun je daar veranderen. Is deze balk er niet, dan via Beeld, Werkbalken en Tekenen deze plaatsen. Bestaande objecten en knoppen kun je altijd Kopiëren en Plakken Aan een knop kun je een actie toevoegen. Ga er op staan. Klik rechts en kies Actie-instellingen, dan Hyperlink naar..Kies dan de dia of actie die je aan de knop wilt toekennen.


Download ppt "Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start."

Verwante presentaties


Ads door Google