De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ovale tafel Een plattegrond van de klas maken Bureau van leerling Grote tafel of bureau Naamvak Hoektafel Ronde tafel Je kunt de voorbeelden op de volgende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ovale tafel Een plattegrond van de klas maken Bureau van leerling Grote tafel of bureau Naamvak Hoektafel Ronde tafel Je kunt de voorbeelden op de volgende."— Transcript van de presentatie:

1 Ovale tafel Een plattegrond van de klas maken Bureau van leerling Grote tafel of bureau Naamvak Hoektafel Ronde tafel Je kunt de voorbeelden op de volgende dia's gebruiken om een plattegrond te maken of de vormen op deze dia gebruiken om zelf een plattegrond te maken. Je eigen plattegrond maken: Klik in het menu Invoegen op Nieuwe dia. Kopieer de objecten van dit blad en plak ze in je plattegrond. Objecten draaien: Selecteer het object dat je wilt draaien. Klik op de werkbalk Tekenen op Draaien of Spiegelen. (Je kunt deze werkbalk weergeven door in het menu Beeld te wijzen naar Werkbalken en vervolgens te klikken op Tekenen). Opmerking: je kunt ook vormen gebruiken uit AutoVormen op de werkbalk Tekenen.

2 Groep 5 2011-2012 Meester en Juf instructietafel computersstilwerkplekken Naamvak werkplekken Naamvak

3 Traditioneel Naamvak

4 Discussiegroep Naamvak

5 Laboratoriumtafels Naamvak

6 Cirkel Naamvak


Download ppt "Ovale tafel Een plattegrond van de klas maken Bureau van leerling Grote tafel of bureau Naamvak Hoektafel Ronde tafel Je kunt de voorbeelden op de volgende."

Verwante presentaties


Ads door Google