De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nadat de muren gelijmd zijn, worden deze tegen elkaar geplaatst. De muren moeten overeenkomen met het ondergronds metselwerk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nadat de muren gelijmd zijn, worden deze tegen elkaar geplaatst. De muren moeten overeenkomen met het ondergronds metselwerk."— Transcript van de presentatie:

1 Nadat de muren gelijmd zijn, worden deze tegen elkaar geplaatst. De muren moeten overeenkomen met het ondergronds metselwerk.

2 Na de juiste kleurkeuze en in overleg met de groep binnenhuisdecoratie werd de kleur van de binnenmuren vastgelegd en uitgevoerd.

3 De juiste kleur voor de binnenmuren na grondig overleg.

4 Op het internet werd naar kleuradvies en trends gezocht.

5 Het grondplan, dat weinig gegevens bevat, werd door de leerlingen ontworpen. Door de aannemers metsers werden raam- en deuropeningen aangebracht, rekening houdend met de schaal en de werkelijkheid.

6 Onder de vloerplaat zitten op de juiste plaat de elektriciteitsaansluiting. Iedere ruimte moet verlicht kunnen worden. In de zekeringenkast kan d.m.v. een schakelaar iedere ruimte verlicht worden.

7 De binnenmuren worden gemaakt uit MDF-stroken. De deuropeningen worden functioneel aangebracht na overleg met de groep decoratie en elektriciteit.

8 De aannemers dakwerken streven naar uitzonderlijke perfectie en nauwkeurigheid. Op het internet werd een daktype gekozen passende bij de woning. Dit plan werd gebruikt bij de uitwerking.

9 Met stroken MDF op schaal worden de muren afgemeten en ook de deuren uitgezaagd.


Download ppt "Nadat de muren gelijmd zijn, worden deze tegen elkaar geplaatst. De muren moeten overeenkomen met het ondergronds metselwerk."

Verwante presentaties


Ads door Google