De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het."— Transcript van de presentatie:

1 Glow 2011 Gijs Kahmann

2 Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het heel erg mooi en ontzettend indrukwekkend. En eigenlijk klopte mijn verwachting wel want ik vond het ontzettend mooi. Ik heb de 2 mooiste dingen uitgewerkt in de volgende dia’s.

3 Tunnel of Love Dit was bij de fiets tunnel richting de universiteit. Ook wel het dommeltunneltje genoemd. Het is een project van VOLLAERSZWART zij zijn bezig met allemaal verschillende disciplines bij dit project hebben ze allemaal fluroriserende stickers in de vorm van een hart opgeplakt en de verlichting van de tunnel vervangen in blacklight lichten. Hierdoor lichten alle harten helemaal op in de donkere tunnel. Dit was heel mooi om te zien. Het was wel heel jammer dat steeds meer mensen de stickers eraf haalden waardoor het effect steeds minder was. Het leuke aan dit project vond ik ook dat het eigenlijk heel simpel is en er helemaal geen moeilijke techniek bij komt kijken.

4 Charm on speed Dit was een project gedaan door de 4 leden van het Zwitserse Projektil zij doen projecties op hele grote gebouwen en ondersteunen dit met muziek. Er werd dus van alles op de Catherina kerk geprojecteerd dit was heel indrukwekkend omdat het net lijkt of de kerk tot leven komt. Dit komt omdat ze ook heel veel bewegende beelden gebruikten. Verder was het heel mooi om heel de kerk opgelicht te zien terwijl alles eromheen donker is.


Download ppt "Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het."

Verwante presentaties


Ads door Google