De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tweede zondag van de 40 dagentijd 20 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 17:1-9 Jezus gaat met 3 leerlingen de berg op en ontmoet daar in Gods licht Mozes en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tweede zondag van de 40 dagentijd 20 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 17:1-9 Jezus gaat met 3 leerlingen de berg op en ontmoet daar in Gods licht Mozes en."— Transcript van de presentatie:

1 Tweede zondag van de 40 dagentijd 20 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 17:1-9 Jezus gaat met 3 leerlingen de berg op en ontmoet daar in Gods licht Mozes en Elia. Vanuit een stralende wolk wordt over Jezus gezegd: “Dit is mijn geliefde Zoon, in hem vind ik vreugde. Luister naar hem!”

2

3 De twee bogen van de ontmoeting staan iets uit elkaar, niet als verwijdering, maar als teken van open staan voor elkaar door het “Licht van God.”

4 De bogen gaan als een bloem open door de kracht van het “Licht”. De kaars als “Licht van God” waar Jezus steeds duidelijker op wijst is nu iets hoger.

5 De witte roos aan de ene kant van de bogen is Jezus op de berg.

6 Aan de andere kant zien we Mozes en Elia in een stralende wolk van gipskruid.

7 Ontmoeten heeft iets van verwondering en herkenning, het vraagt openheid van jou tegenover de ander.

8


Download ppt "Tweede zondag van de 40 dagentijd 20 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 17:1-9 Jezus gaat met 3 leerlingen de berg op en ontmoet daar in Gods licht Mozes en."

Verwante presentaties


Ads door Google