De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pasen 4 april 2010 Exodus 14:15- 15 : 1a De Heer zei: Het kan, trek verder, Ik zal het water van de zee splijten en jullie zullen over droog land er doortrekken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pasen 4 april 2010 Exodus 14:15- 15 : 1a De Heer zei: Het kan, trek verder, Ik zal het water van de zee splijten en jullie zullen over droog land er doortrekken."— Transcript van de presentatie:

1 Pasen 4 april 2010 Exodus 14:15- 15 : 1a De Heer zei: Het kan, trek verder, Ik zal het water van de zee splijten en jullie zullen over droog land er doortrekken. Zij gingen er doorheen en zo redde de Heer de Israëlieten uit de handen van de Egyptenaren. Zij zongen de Heer een nieuw lied.

2

3 Lukas 24: 1-12 Waarom zoeken jullie de levende onder de doden? Hij is opgewekt uit de doden! Het kan, zoals Hij jullie zelf gezegd heeft. De vrouwen vertelden het verder.

4 Hij is waarlijk opgestaan, door de dood heen gegaan om onze zonden. Hij maakt ons vrij.

5 De weg was lang om een uitweg te vinden die bevrijdde van onrecht, onderdrukking, dood en verderf. Steeds opnieuw kiezen wat leven schenkt, mensen toekomst geeft, en de schepping een duurzaam bestaan.

6


Download ppt "Pasen 4 april 2010 Exodus 14:15- 15 : 1a De Heer zei: Het kan, trek verder, Ik zal het water van de zee splijten en jullie zullen over droog land er doortrekken."

Verwante presentaties


Ads door Google