De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Identiteit van de Rivier 10 april 2008. Hoofdvraag Wat is de ruimtelijke identiteit van de rivier in laag Nederland buiten de bebouwingskernen? Doel We.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Identiteit van de Rivier 10 april 2008. Hoofdvraag Wat is de ruimtelijke identiteit van de rivier in laag Nederland buiten de bebouwingskernen? Doel We."— Transcript van de presentatie:

1 Identiteit van de Rivier 10 april 2008

2 Hoofdvraag Wat is de ruimtelijke identiteit van de rivier in laag Nederland buiten de bebouwingskernen? Doel We komen erachter wat de identiteit van rivieren bepaald, zodat bij toekomstige ontwikkelingen aan een rivier deze d.m.v. een bewuste keuze aan het begrip identiteit gekoppeld kunnen worden. Hypothese De identiteit van een rivier zit in de kleine details als soorten beplanting en vorm van bebouwing. Deelvragen * Wat is onze visie op het begrip identiteit? * Welke aspecten bepalen de ruimtelijke identiteit? * Zijn de structuren of de details het meest bepalend voor de identiteit?

3 onze visie op het begrip identiteit:

4 aspecten die ruimtelijke identiteit bepalen:

5 EemHollandse IJssel ReitdiepZwarte Water

6

7 Waarnemingsonderzoek:

8 Hollandse IJssel Landschapstructuurkaart Ruimte kaart Kaartstudie_onderzoek:

9 Ritme van de bebouwing Groenstructuur Kaartstudie_onderzoek:

10 Wat doen we met de onderzoeksgegevens:


Download ppt "Identiteit van de Rivier 10 april 2008. Hoofdvraag Wat is de ruimtelijke identiteit van de rivier in laag Nederland buiten de bebouwingskernen? Doel We."

Verwante presentaties


Ads door Google