De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeg nooit ; Wir haben es nicht gewust ! Hezbollah strijders Die elkaar aanmoedigen met als doel het Jodendom en Christendom te vernietigen ! In welke.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeg nooit ; Wir haben es nicht gewust ! Hezbollah strijders Die elkaar aanmoedigen met als doel het Jodendom en Christendom te vernietigen ! In welke."— Transcript van de presentatie:

1

2 Zeg nooit ; Wir haben es nicht gewust !

3 Hezbollah strijders Die elkaar aanmoedigen met als doel het Jodendom en Christendom te vernietigen ! In welke periode hebben we dit nog gezien ? “ de heilsgroet”

4 Het concentratiekamp in Majdanek Polen. Het gevolg.

5 Slachtoffers, Wachtend op hun terechtstelling.

6 Math.25 : 40, En de Koning zal hun antwoorden en zeggen: Voorwaar, Ik zeg u, in zoverre gij dit aan één van deze mijn minste broeders hebt gedaan, hebt gij het Mij gedaan.

7 1 Kor.15 : 55, Dood, waar is uw overwinning ? Dood, waar is uw prikkel?

8 Gaskamers De ruimte is nu leeg, maar de doodsangst hangt er nog !

9 Het labo van Majdanek. Experimenten in

10 Jes.3 : 15, Hoe durven jullie mijn volk te vertrappen en de armen zo zwaar te mishandelen? – spreekt God, de HEER van de hemelse machten.

11 Zach 2 : 8, Want, zo zegt de HERE der heerscharen, wiens heerlijkheid mij gezonden heeft, aangaande de volken die u uitgeplunderd hebben : Want wie u aanraakt, raakt zijn oogappel aan.

12 Mozes deed zijn schoenen uit op de Sinaï, omdat de grond heilig was, Hoe heilig zal deze grond zijn voor de Almachtige ? Meer dan 200.000 schoenen : Wir haben es nicht gewust ! Opdat we het niet vergeten !!!

13 Schoenen ! Een alledaags kledingsstuk maar wat hebben ze gedaan met de inhoud ? Open je ogen en laat het niet weer gebeuren ! De volgende keer zouden je schoenen er bij kunnen zijn. Shalom


Download ppt "Zeg nooit ; Wir haben es nicht gewust ! Hezbollah strijders Die elkaar aanmoedigen met als doel het Jodendom en Christendom te vernietigen ! In welke."

Verwante presentaties


Ads door Google