De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door : Lisa De kopjes 1. waarom ik het er over hou. 2. wat voor soort honden zijn er. 3. Horen, zien en ruiken van honden. 4. Het eten en drinken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door : Lisa De kopjes 1. waarom ik het er over hou. 2. wat voor soort honden zijn er. 3. Horen, zien en ruiken van honden. 4. Het eten en drinken."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gemaakt door : Lisa

3 De kopjes 1. waarom ik het er over hou. 2. wat voor soort honden zijn er. 3. Horen, zien en ruiken van honden. 4. Het eten en drinken. 5. Dierenarts. 6. Hondentraining. 7. Vragen. 8. Einde.

4 Waarom ik het er over hou ik hou het er over omdat : ik honden heel erg leuk vind en we hebben zelf een hond. Dat is een schotse collie en ze heet Dusty.

5 Wat voor soort honden zijn er? er zijn veel soorten honden ik noem er een paar op : Bulldoge Herders hond Border collie poedel husky en nog veel meer.

6 Horen, zien en ruiken..1 horen.2 zien.3 ruiken

7 Eten en drinken.1 eten.2 drinken

8 Dierenarts.1 de hond word onder zocht.2 de hond krijgt een prik

9 Honden training Mijn moeder zit met Dusty op hondentraining.

10 Vragen. 1 Noem 3 soorten honden. 2 Waarom moet een hond naar de dierenarts. 3 Wat eet een hond ?.

11


Download ppt "Gemaakt door : Lisa De kopjes 1. waarom ik het er over hou. 2. wat voor soort honden zijn er. 3. Horen, zien en ruiken van honden. 4. Het eten en drinken."

Verwante presentaties


Ads door Google