De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door:. kopjes Waarom ik het hier over hou. Schrijver. Tekenaar. Samenvatting. Stukje voorlezen. Soorten boeken. Heeft het boek een prijs gewonnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door:. kopjes Waarom ik het hier over hou. Schrijver. Tekenaar. Samenvatting. Stukje voorlezen. Soorten boeken. Heeft het boek een prijs gewonnen."— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door:

2 kopjes Waarom ik het hier over hou. Schrijver. Tekenaar. Samenvatting. Stukje voorlezen. Soorten boeken. Heeft het boek een prijs gewonnen. Informatiebronnen. Vragen aan de klas. Vragen van de klas. einde

3 Ik hou het over dit boek omdat: ik sommige stukjes grappig vind en toen ik de achterkant aan het lezen was sprak het me meteen aan.

4 Martin Chatterton. 1961. Liverpool, Engeland. In 1980 vertrok hij naar Londen. kunstacademie. getrouwd. 2 kinderen. Australië.

5 Er is geen tekenaar maar de uitgeverij is kluitman

6 asiel. ontsnappen. Levie en rover (robot hond). vliegen op rover. bewakers. vluchten. woestijn. geschoten rover. geraakt. dood. Levie en morme l

7

8 Ik kon niet precies vinden hoeveel boeken zijn maar ik noem er 3 op: mormel in hollywood mormel en de president en mormel en de marskatten

9 geen prijs

10

11

12

13


Download ppt "Gemaakt door:. kopjes Waarom ik het hier over hou. Schrijver. Tekenaar. Samenvatting. Stukje voorlezen. Soorten boeken. Heeft het boek een prijs gewonnen."

Verwante presentaties


Ads door Google