De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Van Ganzenwinkel Riooltransport. In deze tijden van weinig werkgelegenheid Hebben we een oplossing bedacht dat meer werk geeft en het verzamelen van snoeiafval.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Van Ganzenwinkel Riooltransport. In deze tijden van weinig werkgelegenheid Hebben we een oplossing bedacht dat meer werk geeft en het verzamelen van snoeiafval."— Transcript van de presentatie:

1 Van Ganzenwinkel Riooltransport

2 In deze tijden van weinig werkgelegenheid Hebben we een oplossing bedacht dat meer werk geeft en het verzamelen van snoeiafval bevordert. Jongeren zullen bij mensen langs de deuren gaan en het snoeiafval ophalen. Tegen een kleine betaling. Ze zullen het afval naar een unit brengen voor verwerking. Invoer systeem

3 De jongeren aan het werk Zo als hier weergegeven:

4 De unit Als de jongeren het afval hebben opgehaald, brengen zij het naar een “unit”. Deze unit is een invoersysteem die het afval voert aan het riool. Tijdens het proces wordt het gewicht gewogen en gescand om te bevestigen of het snoei afval is. Daarna wordt het afval versnipperd.

5 De unit

6 Het vervoer naar de fabrieken Om het snoeiafval naar de instellingen te brengen, moet het afval door het riool. Van ganzenwinkel kan een fabriek neerzetten die het snoeiafval kan zeven uit het riool. Hoe van ganzenwinkel dit wil doen moeten ze zelf maar uitzoeken. Dit is het principe!

7 Het transport/Installatie

8 patent Dit idee is gepatenteerd door Robbert de Vries. Het idee is uitgewerkt door: Ryan, Robbert, en Victor.


Download ppt "Van Ganzenwinkel Riooltransport. In deze tijden van weinig werkgelegenheid Hebben we een oplossing bedacht dat meer werk geeft en het verzamelen van snoeiafval."

Verwante presentaties


Ads door Google