De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Magie, de code doorbroken D it programma kan gedachten die in je hoofd zitten voorspellen. Het maakt gebruik van de elektronegatieve waarden die je hersenen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Magie, de code doorbroken D it programma kan gedachten die in je hoofd zitten voorspellen. Het maakt gebruik van de elektronegatieve waarden die je hersenen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Magie, de code doorbroken D it programma kan gedachten die in je hoofd zitten voorspellen. Het maakt gebruik van de elektronegatieve waarden die je hersenen uit stralen. Deze worden opgevangen door de processor van de computer en worden omgezet tot werkelijke gedachten. Als je verder wil, klik dan gewoon.

3 ????? Je gelooft me niet? Ok dat zullen we testen....

4 Concentreet je. Clear your head. Je mag aan niets denken. Geen enkele gedachte mag in je hoofd zitten….

5 Ok, nu… Ok, denk nu aan oranje. Enkel aan oranje.

6 ORANJE Oranje Oranje OranjeOranjeOranje Oranje

7 Denk nu aan.. Denk nu aan een groente. Ja, een groente.

8 Klaar??? Ok, hier gaan we….

9 Is het een… WORTE L

10 Jens Buysse Deze diavoorstelling mag alleen voor e-mail-forwards gebruikt worden. All rights reserved: JENS BUYSSE Comments: jens_buysse@acmemail.netjens_buysse@acmemail.net


Download ppt "Magie, de code doorbroken D it programma kan gedachten die in je hoofd zitten voorspellen. Het maakt gebruik van de elektronegatieve waarden die je hersenen."

Verwante presentaties


Ads door Google