De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inloggen in WinPOS  In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS.  Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inloggen in WinPOS  In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS.  Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je."— Transcript van de presentatie:

1 Inloggen in WinPOS  In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS.  Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door deze presentatie.  Doe dit maar!

2 Inlogcode Zoals je ziet, is de kassa afgesloten. Je moet eerst je code intoetsen om gebruik te kunnen maken van de kassa. Dit kun je op 2 manieren doen: • Je maakt gebruik van het toetsenbord op het beeldscherm en klikt op de cijfers met behulp van de muis, of • Je maakt gebruik van het toetsenbord van je computer.

3 Geldlade Als je je code hebt ingevoerd en op de [Enter]-toets hebt geklikt, verschijnt dit venster. Hier moet je het nummer van je geldlade intypen (bijvoorbeeld ‘1’). Daarna klik je op de [Enter]-toets.

4 Klaar voor gebruik! De kassa is nu geopend en klaar voor gebruik!

5 Kort samengevat – Je start het programma WinPOS; – Vervolgens vul je je inlogcode in en je klikt op de [Enter]-toets; – Daarna vul je het nummer in van je geldlade en je klikt weer op de [Enter]-toets; – De kassa is dan klaar voor gebruik! Sluit nu dit venster en maak de vragen!


Download ppt "Inloggen in WinPOS  In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS.  Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je."

Verwante presentaties


Ads door Google