De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en."— Transcript van de presentatie:

1 Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en manderijne. Heb je zo alle soorten fruit. 2.In de supermarkt vindt je ook fruit. 3.Ook aan verschillende platen en bomen.

2 Vissen. 1.Je heb verschillende vissen,Net zoals: De Spaanse daseresJe hebt ook krabben, En Kapers, Er zijn ook plat vissen. Je heb ook haaien die leven in zeeland en nog meer landen. Spaanse danseres is een mooie rode vis. Karpers hebben een mooie glade huid. Als je,je hand onder platvis houdt dan denkt de platvis dat je aas bent. De Platvis. De Karpers.

3 De bakker Je krijg plaatjes te zien wat je daar kunt krijgen. De bakker Brood


Download ppt "Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en."

Verwante presentaties


Ads door Google