De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klik hier om te beginnen Verzorging Een hond is meestal heel erg speels, je moet er daarom ook mee spelen, dat vinden ze heel erg leuk. Je moet ze ook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klik hier om te beginnen Verzorging Een hond is meestal heel erg speels, je moet er daarom ook mee spelen, dat vinden ze heel erg leuk. Je moet ze ook."— Transcript van de presentatie:

1

2 Klik hier om te beginnen

3 Verzorging Een hond is meestal heel erg speels, je moet er daarom ook mee spelen, dat vinden ze heel erg leuk. Je moet ze ook eten en drinken geven, voor de kleinere honden bijv. de Jack Russel en een Tekkel die moet je kleinere brokjes geven en je moet ze niet te veel water geven.

4 Er zijn veel verschillende soorten honden. Klik hieronder om info over een soort te vinden. Jack Russel Jack Russel Tekkel LabradorTekkel Labrador Golden Retriever Sint Bernard Boxer Boxer Beagle West Highland TerriërBeagle West Highland Terriër Ga naar de Quiz

5 De Jack Russel Een Jack Russel is heel erg speels en soms zijn ze een beetje vals maar de meeste zijn dat niet. Je moet ze niet te veel eten geven en niet te veel drinken dat is niet goed voor ze.

6 De Golden Retriever De Golden Retriever is zeer betrouwbaar. Ze zijn heel speels, ze zijn niet erg snel. Ze eten gewone brokken en drinken best veel.

7 De Boxer De Boxer is een best wel grote hond, het is een soort waakhond, ze kwijlen best veel. Ze zijn meestal bruin van kleur. Ze drinken best veel en eten best veel.

8 De Tekkel De Tekkel is een klein en smal hondje. Ze zijn meestal bruin. Ze drinken niet zo veel maar eten voldoende.

9 De beagle De beagle is een hele speelse hond. Ze eten best wel veel en drinken ook wel veel. Ze kunnen heel erg dik worden, je hebt er ook die heel dun zijn maar die zie je niet zo veel.

10 De west highland terriër De west highland terriër word zo’n 15 jaar. Ze eten niet zo veel en drinken best wel veel. Ze zijn heel erg speels.

11 De labrador De labrador word zo’n 15 jaar. Ze eten best wel veel en ze drinken ook best wel veel. Je hebt ze in verschillende kleuren, bijv. bruin, zwart en geel.

12 De sint Bernard De sint Bernard is een grote hond. Ze zijn heel lomp, maar ze zijn wel heel lief. Ze drinken heel veel. Ze hebben een dikke en lange vacht.

13 Puppy’s Puppy’s zijn de jongen van een hond. Als ze geboren worden zijn ze blind en kaal. Na een paar weken doen ze hun ogen open en krijgen ze al wat haar.

14 De quiz Vraag 1 Hoe zijn puppy’s als ze geboren zijn a Ze hebben hun ogen open en hebben een dikke vacht b Ze zijn kaal en hebben hun ogen dicht CZe hebben hun ogen open en hebben een dikke Vacht en zijn heel erg groot

15 Vraag 1a Jammer. Ga terug naar de vraag

16 Vraag 1b Goed zo, ga verder naar de volgende vraag.Goed zo, ga verder naar de volgende vraag

17 Vraag 1c Jammer. Ga terug naar de vraag

18 Vraag 2 2 hoe oud kan een west highland terrier worden a 5 jaar 5 jaar 5 jaar b 10 jaar 10 jaar 10 jaar C 15 jaar C 15 jaar

19 Vraag 2a  Jammer. Ga terug naar de vraag Ga terug naar de vraag

20 Vraag 2b  Jammer. Ga terug naar de vraag. Ga terug naar de vraag.

21 Vraag 2c  Goed. Ga naar de volgende vraag Ga naar de volgende vraag

22 Vraag 3 In welke kleuren heb je de labrador a Bruin zwart en geel Bruin zwart en geel Bruin zwart en geel b Bruin geel oranje Bruin geel oranjeBruin geel oranje C Zwart oranje bruin C Zwart oranje bruin

23 Vraag 3a Goed. Goed. Ga door naar het einde Ga door naar het einde

24 Vraag 3b Jammer. Jammer. Ga terug naar de vraag Ga terug naar de vraag

25 Vraag 3c Jammer. Jammer. Ga terug naar de vraag Ga terug naar de vraag

26


Download ppt "Klik hier om te beginnen Verzorging Een hond is meestal heel erg speels, je moet er daarom ook mee spelen, dat vinden ze heel erg leuk. Je moet ze ook."

Verwante presentaties


Ads door Google