De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht Vaderdag-picknick En natuurlijk ook foto’s van het beginjaar tot dit jaar.

3 Hoe is het allemaal begonnen: Op een dag in mei werd er op Zuidsingel 22 een glas-in-lood-raam boven de voordeur geplaatst. Het was mooi weer en er kwamen steeds meer mensen kijken. Er kwamen stoelen en een drankje bij. Tot er een groepje zat, die spraken over een buurtvereniging en zo is het ontstaan. Een naam verzinnen was toen niet meer zo moeilijk........

4 De kindermiddag en BBQ Met de kindermiddag en BBQ organiseren we voor de kinderen activiteiten met als afsluiting frietjes en voor de volwassenen organiseren we een BBQ.

5 Sinterklaasmiddag Met de sinterklaasmiddag komt sinterklaas weer een bezoek brengen. Zijn zwarte pieten ontbreken natuurlijk ook niet.

6 Nieuwjaarsreceptie Met de nieuwjaarsreceptie wens je iedereen een goed en gelukkig nieuwjaar en natuurlijk proosten we met champagne op het nieuwe jaar, en voor de kinderen is er dan natuurlijk kinderchampagne

7 vastenavendoptocht Met de vastenavendoptocht gaan we met z’n allen dweilend vanaf de hoek Zuidsingel - KoningWillemIstraat door de stad.En natuurlijk worden we begeleid door een band. Daarna gaan we dweilen in het café. Hier strijden we om de Loodjestrofee.

8 Vaderdag-picknick Met de vaderdag-picknick gaan we met z’n alle picknicken op de kijk in de pot. Dit is helaas maar een eenmalige activiteit geweest.

9


Download ppt "Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht."

Verwante presentaties


Ads door Google