De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012.  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012.  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied."— Transcript van de presentatie:

1 voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012

2  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied van geloof en evangelisatie  ontwikkelt producten en materialen ter ondersteuning van het gemeenteleven bijv. magazine ZOUT

3 Wij vragen uw voorbede voor:  alle landelijke en plaatselijke evangelisatieprojecten deze zomer  alle medewerkers aan deze projecten  de gemeentestichtingsprojecten  de mensen die in de gemeente actief betrokken zijn bij evangelisatie (EC, Alpha, Emmaüs, Kinderwerk enz.)  bekering van mensen die op ons pad komen  voor mensen die hun geloof kwijt zijn geraakt  vrijmoedigheid in woord en daad voor ons als kerken


Download ppt "Voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012.  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied."

Verwante presentaties


Ads door Google