De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarom Kerst?. Wie wenst u een gezegende Kerst?  Met Kerst staan mensen meer open om na te denken over het christelijke geloof  Waarom Kerst? is een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarom Kerst?. Wie wenst u een gezegende Kerst?  Met Kerst staan mensen meer open om na te denken over het christelijke geloof  Waarom Kerst? is een."— Transcript van de presentatie:

1 Waarom Kerst?

2 Wie wenst u een gezegende Kerst?  Met Kerst staan mensen meer open om na te denken over het christelijke geloof  Waarom Kerst? is een landelijke actie bedoeld om mensen uit te nodigen die niet geloven of niet meer in de kerk komen  Actie van Stichting Alpha, Agapé en de EO  Informatie op www.waaromkerst.nl/kerken

3 Waarom Kerst? Kerstdienst(en) (vermeld hier informatie over uw kerstdienst(en)

4 Waarom Kerst? Kado (vermeld hier informatie over de CD en de manier waarop de actie vorm krijgt in uw gemeente/kerk.)

5 Waarom Kerst? Hoe uitnodigen?  Blijf jezelf en maak het niet te spannend  Bid ervoor  Denk van te voren ook na over de vraag ‘Waarom Kerst?’ en betrek die vraag op jezelf  Maak er een echt kado van. De CD is al prachtig, maar met kleine toevoegingen maak je er iets feestelijks van (kijk op facebook voor ideeën)

6 Waarom Kerst? Praktisch (vermeld hier praktische informatie over de actie (waar cd’s te verkijgen, kosten, waar kan je vragen stellen? Etc)


Download ppt "Waarom Kerst?. Wie wenst u een gezegende Kerst?  Met Kerst staan mensen meer open om na te denken over het christelijke geloof  Waarom Kerst? is een."

Verwante presentaties


Ads door Google