De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stichting ElektroWerk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stichting ElektroWerk."— Transcript van de presentatie:

1 Stichting ElektroWerk.

2 Organisatie ElektroWerk

3

4

5 Stichting Een stichting is een organisatie met een doel. Het mag wel winst maken maar dat mag geen ideële of sociale strekking hebben. Het bestuur bestaat meestal uit een voorzitter, secretaris en een penningmeester. Het bestuur is niet in loondienst maar is ook niet aansprakelijk voor de schulden van het bedrijf. Het bestuur valt ook niet onder de werknemersverzekering.

6

7 RBOC RBOC = Regionaal Bedrijfstak Opleidings Centrum
RBOC RBOC = Regionaal Bedrijfstak Opleidings Centrum ROC = Regionaal Opleidings Centrum.

8 Werken bij ElektroWerk?
Als je bij stichting ElektroWerk gaat werken dan betaald ElektroWerk je opleiding, en je krijgt: Een standaard gereedschapset. Extra gereedschap als je het nodig hebt voor je werk. Werkkleren: 2 broeken, 2 T-shirts, 1 trui, 1 jas en een weekend tas om het mee naar huis te nemen. Persoonlijke beschermingsmiddelen: veiligheidsschoenen, oorbescherming en een helm.

9 Wat doe je op het RBOC? Op het RBOC maak je opdrachten, hier komen een paar voorbeelden en foto’s:
Voor we aan een opdracht beginnen moeten we eerst een stukje theorie maken Daarna schema tekenen Dan alles op het bord maken Testen (meestal 24 V ) Als we een opdracht klaar hebben word die op verschillende dingen gecontroleerd

10 De controle De opdrachten worden op de volgende punten gecontroleerd:
Het schema dat je hebt getekend Je werkhouding, inzet en zelfstandigheid Algemene indruk, beugels en bochten enz. Maatvoering Werking Afmontage Lasklemmen Juiste draaddoorsnee en kleur En of je extra materiaal hebt gebruikt

11 Hier komen een paar foto’s van opdrachten:

12

13

14

15

16 Nieuw op het RBOC: Eerst moesten we voor de theorie naar het Deltion maar de jongens die in september zijn begonnen krijgen hun theorie op het RBOC. Wij moeten nog gewoon naar het Deltion op dinsdag.

17 SLOT: Mening: ZIJN ER NOG VRAGEN??
Ik heb jullie iets vertelt over de organisatiestructuur en wat een stichting is. Verder heb ik iets vertelt over Werknemersverzekringen en over het RBOC. Mening: Ik vind Elektrowerk een goed bedrijf en ik vind dat je goed leert werken met bord schakelingen en dat is heel makkelijk als je aan het eind van deze opleiding een praktijkexamen moet maken. Verder is het ook wel mooi dat ze mijn opleiding betalen en werkkleren en gereedschap enzo. ZIJN ER NOG VRAGEN??


Download ppt "Stichting ElektroWerk."

Verwante presentaties


Ads door Google