De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september."— Transcript van de presentatie:

1 Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september 2006. Dit houdt in dat de kinderen van de pupillen een thuiswedstrijd van de senioren 1 van heel dichtbij en op een bijzondere manier mogen meemaken. p.s. Als er alleen jouw verhaal in staat en geen foto’s, en jij hebt deze wel in je bezit stuur deze dan even naar mij, zodat ik dit album compleet kan maken. Email-adres vind je op het sportpark in de klapper van pupil van de week.

2 4 september 2011: Meike Vullings OW tegen Astrantia Hoi ik ben Meike Vullings en ik speel in de D2. Ik was zondag 4 september pupil van de week. Ik moest om half 1 op het sportpark zijn, want dan kreeg ik een t-shirt aan en daar stond op pupil van de week. We gingen eerst bespreken in het kleedlokaal daarna gingen we in doelen en warm rennen. Ik mocht eerst een doorloopbal maken en die zat er niet in. En toen begon de wedstrijd, ze moesten tegen Astrantia. Ik kreeg ik een zakje snoep van de scheidsrechter en een klein klappertje waar in geschreven was. In de rust gingen ze bespreken wat goed ging en wat niet goed ging. Het was super spannend maar het was uiteindelijk 11-10 geworden voor Oranje Wit !!!!!! Ik heb een super leuke dag gehad!!!!

3 22 mei 2011: Senne Michels OW tegen DDWW Op 22 mei 2011 was ik pupil van de week. Ik werd om half 1 op het sportveld verwacht. Ik werd daar ontvangen door Caroline Michels. Eerst kreeg ik een heel mooi shirt van pupil van de week aan. Toen mocht ik mee in-doelen. Ik schoot een paar keer erin. Toen we in het kleedlokaal bespreken wat we moesten gaan doen. Toen begon de wedstrijd. Ze moesten tegen DDW. Ik mocht de wedstrijd openen met een doorloop. Hij zat er net niet in. Toen kreeg ik een oorkonde, een zakje snoep en bonnen voor drinken. In de rust was het 8-3 voor DDW 1. Even bespreken wat ging en wat niet. Toen gingen we verder met de 2 e helft. Op het einde was het 15-8 voor DDW 1. Jammer dat ze niet gewonnen hebben, maar ik heb een super leuke dag gehad!!!!

4 15 mei 2011: Marly Thissen OW tegen NDZW Hallo ik ben Marly Thissen en was 15 mei 2011 pupil van de week. Ik ben 10 jaar oud en zit in de d2. Op het sportpark werd ik om half 1 verwacht. Daarna mocht ik een shirt aan doen waarop pupil van de week stond. Daarna gingen we ff in trainen en daarna gingen ze met de coach bespreken wat ze moesten doen. Toen de wedstrijd begon mocht ik een doorloop maken en die zat erin. De scheidsrechter gaf me een oorkonde, zakje snoep en 3 bonnen. De wedstrijd begon. Ze moesten tegen NDZW (de tegenstanders). Ze hadden met 4-8 verloren. Maar het was toch nog ‘n super leuke dag. Groetjes, Marly

5 8 mei 2011: Melissa OW tegen... Hallo ik ben melissa. Ik ben 11 jaar en ik was 8 mei 2011 pupil vd week. Eerst naar de kleedkamer om een t-shirt aan de doen en toen inlopen en doelen. Er zat er geen een in, jammer. Toen begon de wedstrijd en de eerste helft stond het 2-4, toen gingen we naar het kleedkamer om het te bespreken en wat goed ging en wat slecht ging, en toen kwam de tweede helft. Hierna stond het 5-6. Jammer verloren maar het was een coole dag vandaag groetjes melissa

6 10 april 2011: Anouk Reintjes OW tegen Stormvogels. Ik ben Anouk reintjes en was 10 april 2011 pupil van de week. Ik ben 11 jaar oud en zit in de d2. Ik werd om half 1 in het sportpark verwacht. Daar kreeg ik een shirt met daarop pupil van de week. Toen zei de coach wat ze niet en wel moesten doen. Daarna gingen ze inspelen en ik mocht meedoen Ik oefende de doorloopbal maar hij zat helaas niet. Toen begon de wedstrijd. Gelukkig was het mooi weer. De scheidsrechter gaf mij een oorkonde en een zakje snoep. Ik deed de doorloopbal en was jammer genoeg mis. Eerst ging het gelijk op maar later stonden de stormvogels (de tegenstanders) goed voor. Na de rust kwam oranje-wit goed terug maar ze hadden toch verloren met: 13-15. Maar ondanks dat ze verloren hadden was het een super leuke dag.. Groetjes Anouk

7 17 oktober 2010: Suzi Litjens OW tegen De Boskant. Hallo ik ben Suzi en ik was op 17 okt. 2010 pupil van de week. Ze moesten om 1 uur spelen en ik werd verwacht om half 1. Toen gingen ze indoelen en ik mocht ook mee doelen. Ik maakte toen een doelpunt. Ze gingen ook rennen en ik mocht voorop rennen. Toen begon de wedstrijd, ik mocht een doorloop maken. Hij was mislukt en toen mocht ik hem opnieuw doen, toen ging hij wel goed. Ik kreeg ook nog een oorkonde en 3 consumptiebonnen plus een zakje snoep. Oranje Wit stond in de 1 ste helft voor met 7-4 maar toen in de 2 de helft stond het 8-10 voor Boskant 1. (waar ze tegen moesten). In de rust was er veel vertelt over hoe ze moesten spelen en toen ging het weer verder. Het was super leuk vooral omdat er 2 nichten van mij bij het team speelden. Het was heel leuk, ondanks dat ze verloren hebben. Groetjes Suzi Litjens D2.

8 26 september 2010: Lizzy Michels OW tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn. Ik ben Lizzy Michels. Ik ben 10 jaar en woon in Heide. Ik was op zondag 26 september pupil van de week. Ik werd om half 1 verwacht op het sportpark. Toen ging ik met de meiden warm lopen en oefenen hoe ik de doorloopbal moest maken. Toen we daar mee klaar waren gingen we bespreken hoe ze het moesten doen. Toen begon de wedstrijd en moest ik de doorloopbal maken. Maar hij ging er net over heen. Toen het pauze was stond het 5-4 voor Oranje wit. Daarna begon de wedstrijd weer en toen het afgelopen was, was het 8-7 geworden voor Oranje-Wit. Ze hadden mij een leuke dag bezorgd. Groetjes Lizzy Michels.

9 12 september 2010: Aukje van Dijck OW tegen De Horst uit Groesbeek. Hoi, ik ben Aukje. Ik was pupil van de week op zondag. Ik mocht eerst meedoen met doelen en daarna gingen we kijken hoe ik mijn doorloop moest doen. Ik mocht mee bespreken en daarna nog effe warm rennen. En toen begon de wedstrijd. Ik begon en de doorloopbal zat. Alleen het was niet zo mooi weer want het regende. In de pauze gingen we weer bespreken. Daarna begon de wedstrijd weer. Ze hadden jammer genoeg niet gewonnen want het het stond 7-8. Nou ook al was het niet mooi weer, ik heb er van genoten. Groetjes Aukje.

10 24 mei 2010: Bobbie van Maarseveen OW tegen Korloo uit Loosbroek.  Verslag en foto nog niet ontvangen.

11 Fleur Frederix: 9-5-2010 OW tegen De Horst uit Groesbeek.

12 Vervolg 9 mei 2010 Ik ben Fleur Frederix en speel in de pup.D2. Op 9 mei 2010 was ik pupil van de week. Rian ontving mij op het sportpark. Nadat ik een mooi t-shirt aan kreeg gingen we inspelen. De meiden waren allemaal super aardig. Toen ik mijn eerste doelpunt had gemaakt, gaven ze mij allemaal complimentjes. Dat was heel leuk om te horen. Daarna gingen we naar de kleedkamer. De coach vertelde over de vorige wedstrijd. Toen gingen we weer naar buiten. Aan het begin van de wedstrijd mocht ik een doorloopbal maken. Helaas zat hij er net niet in. Ik kreeg een oorkonde van de scheidsrechter. Ik ging van het veld af en iedereen klapte voor mij. Ik mocht zitten tussen de meiden die reserve waren. Toen het rust was stond het 4-5 voor de tegenstanders. Na de rust gingen ze er flink tegen aan. De eindstand………. 10-8 voor oranje-wit. Het was een super-dag. Groetjes Fleur Frederix

13 11 oktober 2009: Loes Weijs OW tegen Zigo uit Tilburg. Ik ben Loes Weijs en speel in de pup.D2. Op 11 oktober was ik pupil van de week. Ik moest om half 1 naar het sportpark, daar stond Linda op mij te wachten. Ik kreeg een mooi shirt, daar stond op Pupil van de week. Daarna moest ik warm rennen samen met het team. Ook mocht ik de wedstrijd openen met een doorloopbal, helaas zat hij er niet in. In de pauze mocht ik mee naar het kleedlokaal. De coach zei dat het goed ging. De uitslag werd 5-7 voor zigo. Helaas had Oranje-Wit verloren, maar evengoed was het een super leuke dag. Groetjes Loes !


Download ppt "Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september."

Verwante presentaties


Ads door Google