De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door een hele simpele techniek, wordt water gecondenseerd, en opgevangen in een emmer/bak. Het nadeel van deze techniek is dat het wel heel lang duurt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door een hele simpele techniek, wordt water gecondenseerd, en opgevangen in een emmer/bak. Het nadeel van deze techniek is dat het wel heel lang duurt."— Transcript van de presentatie:

1

2 Door een hele simpele techniek, wordt water gecondenseerd, en opgevangen in een emmer/bak. Het nadeel van deze techniek is dat het wel heel lang duurt voordat je voldoende water hebt. Natuurlijk is deze methode niet genoeg om een heel dorp te voorzien.

3  Fransman George Mougin bedacht een bijzondere oplossing: sleep een ijsberg van de Noordpool naar een regio met een zoetwatertekort. In dit filmpje testen de wetenschappers van het bedrijf Dassault Systèmes de haalbaarheid van zijn plan door middel van een 3D simulatie. http://youtu.be/eW7y-ErlfwI http://youtu.be/eW7y-ErlfwI

4  Waterwinning in de woestijn.  Absurd idee  Duitse ingenieur  Wereldwijde drinkwaterprobleem  Waterdamp uit de lucht melken

5  Zee/rivier  Zuiveren  Opslaan  Rode zee

6

7  Geld  te grote doelgroep  Te weinig mankracht  Eindeloos  Oorlog  Opleiding ter plekke

8  Rivier/zee  Leidingen  Heel veel geld

9  Goed onderhouden  Goed blijft werken

10 Bedankt voor uw aandacht


Download ppt "Door een hele simpele techniek, wordt water gecondenseerd, en opgevangen in een emmer/bak. Het nadeel van deze techniek is dat het wel heel lang duurt."

Verwante presentaties


Ads door Google