De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ons idee is een aquaduct in een nieuw jasje

Verwante presentaties


Presentatie over: "ons idee is een aquaduct in een nieuw jasje"— Transcript van de presentatie:

1 ons idee is een aquaduct in een nieuw jasje

2 Hoe wij het hebben bedacht
Wij hebben dit bedacht omdat we water naar de woestijn moeten brengen . Wij doen het op stroom, maar met zonnepanelen . Door de warmte in de woestijn kan het zoute zee water verdampen . En hou je schoon water over . DIT IS DUS MILEUVRIENDELIJK !!!

3 Plaatjes !!!!!!!!!!!!! Hier zie je de oude aquaducten
Die van ons ziet er iets nieuwer uit

4 Ik zal ons idee even goed uit leggen .
Wij scheppen met een huiskraan het water uit zee. Dan wordt het water in de bakken gedaan. De vissen worden er uit gehaald Dan door de hitte wordt het water verdampt . In de opslag huizen en putten koelt het water af door ventilators . En dan komt het uit in de huisjes en kan het gedronken worden .

5 Meer plaatjes !!!!!!!!!!!!!!!!

6 Als je wilt knutselen Wat je nodig hebt: Twee of meer melkpakken, twee boterdoosjes, Karton , gekleurd papier , vingerhoed , fietsbanden , stiften, een bekertje en touw .

7 Hoe je hem moet maken Pak het boterbakje en bedek hem van binnen met blauw papier. Maak ook versiering aan in het boterbakje bijvoorbeeld: zeewier en visjes. Bedek dan het bekertje met bruin papier teken er dan strepen op dat het lijkt op een stenen muur. Pak het vingerhoedje en maak er een touw aan vast ( of wol ). Maak dan de put af. Pak dan luciferdoosjes ( met geen lucifers er in). Haal het doosje eruit en plak ze op de fietsband. En maak het maar mooi bij elkaar

8


Download ppt "ons idee is een aquaduct in een nieuw jasje"

Verwante presentaties


Ads door Google